Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Rüyada Doktor Görmek Ne Manadadır? Nisan 2019

24.04.2019
295
A+
A-
Rüyada Doktor Görmek Ne Manadadır? Nisan 2019
2261125f cacb 4535 a916 08e899600eaa
Rğyada Doktor Görmek ne Manadadır.

Rüyada Doktor Görmek Ne Manadadır?
Endişelenmeyin, doktor sembolü size her ne kadar hastalık manalarını çağrıştırıyorsa da, rüyada doktor imgesini pozitif anlamda uyarıcı bir sembol olarak anlatıyoruz. Neden böyle yapıyoruz, her ne olursa olsun bir doktorun hastalıklara çare olduğunu düşünürsek, pek de haksız sayılmayız. Evde size veya aile fertlerine bakan bir doktor senaryosu rüyada hali hazırda uğraşmakta olduğunuz bir sıkıntıyı dile getiriyor olabilir. Bu varsayımlar aynı zamanda bu sıkıntılı günler esnasında yalnız ve çaresiz olduğunuzu ve acilen desteğe ihtiyaç duyduğunuzu anlatıyor olabilir. Bir rüya yorumumuz da şöyle olmuştu: Bir rüya sahibi birkaç doktoru birden tartışırken görmüştü ve öncesinde bu kişiye yardım eli uzatmak isteyen birkaç kişiden ortaklaşa yardım teklifi gelmişti. Bu imgelerin rüyadaki yansımasını ise şöyle anlatabiliriz. Bu kişinin bu yardım teklifinden son derece etkilenmiş olduğunu görmek çok da yadsınmaması gereken bir yorum gibi duruyor.
Doktorlar korkulacak bir insan değildir. Nice iyi niyetli doktorlarımız var ki anlatamam. Acil durumlarda canla başla çalışan bu insanlarımıza Allah yardım etsin işleri gerçekten zır hem de çok zor. Rüyalarınızda binde bir de olsa doktor görebilirsiniz. Allah doktorlara ihtiyacı olan insanlarımıza yardımcı olsun. Sevgiyle kalın.
Yogalover.
okuokubil.com
387c8898 1735 4ade a87d 892f2487cced
Ameliyat Hanede Bir Doktor.

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.