Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Ayakkabı Ayağınıza dar Geliyor Ve Sıkıyorsa Ne Yapmalıyız? Kalıba Koymak Faydalı Olur mu?

24.04.2019
1.579
A+
A-
Ayakkabı Ayağınıza dar Geliyor Ve Sıkıyorsa Ne Yapmalıyız? Kalıba Koymak Faydalı Olur mu?
01c30d70 073f 4898 bb96 f139abf4becc
Ayakkabı Kalıbı

Ayakkabılar en önemli giysilerimizin bir parçasıdır Hatta ayakkabı bir aşktır Neden mi? Zevk verir giymekten gurur duyarsınız. O ayakkabı ogün size güven verir. Ne derler dost başa düşman ayağa bakarmış. Bir toplantıya, bir düğüne, bir konferansa gidecekseniz önce kıyafet alır ondan sonra o kıyafetin rengine göre ayakkabıyı seçersiniz. Bir insanın ayakkabı ihtiyacı gerçekten çok önemli! bunun yürüyüş için, günlük kullanım için, koşu için özel günler için giyilecek çeşitleri bulunmaktadır. Aslında günlük kullanımlık için iki ayakkabıya ihtiyaç duyarız çünkü ara sıra ayakkabı değiştirmek  hep aynı ayakkabıyı giymemek hem ayakkabının ömrünü uzatır hem de ayaklarımız  rahat eder. 
Ayakkabınızın ömrünün uzun olması için bir başka püf noktasıda evinizde mutlaka bir kaç adet plstik ayakkabı kalıbı bulundurunuz.
f177d2ab db15 4b21 99cc 2311760744c4
Plastik Ayakkabı Kalıbı

Şimdi gelelim konu başlığımızın açıklamasına.
Ayakkabı ayağınıza dar geliyor ve sıkıyorsa ne yapmalıyız? kalıba koymak faydalı olur mu?
Evet eğer ayakkabıyı denemeden aldıysanız bir müddet sonra giydiğinizde ayağınızda bir ağrıma oluyorsa bilin ki ayakkabı numarasını yanlış almışınızdır.
Peki bu dar gelen ve sıkan ayakkabılarımızı nasıl rahatlatırız. Eğer ayakkabı burun kısmından vuruyor ve tırnağınızı rahatsız ediyorsa maalesef çaresi yoktur.Tarak kısmı dediğimiz ayağınızın yan taraflarından sıkıyorsa kolay hemen bir çekicin sapını ayakkabınızın içine sokunuz ve yan taraflarını ağırlığınızı vererek esnetmeye başlayınız.Bu işlemi bir kaç dakika sürdürünüz.Derinin yumuşadığını ve esnediğini göreceksiniz iyi günlerde kullanınız.
Çok dar gelen ayakkabılar için mağazanıza başvurup kalıba almalarını isteyin. Kalıpta 2 gün bekleyen bir ayakkabının derisi tarak kısımlarından esneyecek ve ayağınıza rahatça olacaktır.

fa108c42 dbf0 4ead a02c 9a7720f0d5c0
Dar Gelen Ayakakbı Ayağı rahatsız Eder
Bu tecrübelerimde uzunyıllar Ayakkabı Dünyasında Çalışmış olmam ve ayakkabıya  çok önem veren Mehmet Akbacakoğlu gibi personellerine de önem veren değerli bir insanında önemli bir katkı payı bulunmaktadır.
okuokubil.com



Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.