Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Ayakkabı Dünyası Anım: Müdürüm siz kaç kişisiniz?

20.04.2019
1.343
A+
A-
Ayakkabı Dünyası Anım: Müdürüm siz kaç kişisiniz?

Ayakkabı Dünyası Anım: Müdürüm siz kaç kişisiniz?
4a666b58 c793 43cc 8122 b497bf3a44f9
İkizler

Yıllardır unutamadığım çok güzel anılarımın içerisinde öyle bir anım var ki onu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Piyasanın ve ekonominin iyi olduğu dönemlerdi. Ayakkabı dünyasında geçen bu güzel anım hala unutamadıklarım arasında yerini korumaktadır.
Günlerden Anneler günü, bu tür özel günlerde mağazamız hem yoğun olur hem de çalışma performansımız neredeyse iki katına çıkar. Sabah erken gelinir, her iş biter, müşteriye odaklanılır ta ki akşam geç saatlere kadar bu tempo bu hızla gider.
Akşam kapanışa yakın bir saatte bir personelimin ayakta zor durduğunu fark edip yanına doğru yürümeye başladığımda kendisinin sendelediğini bir eli ile stantı tuttuğunu gördüm. Yaklaşıp iyi misin? diye sorduğumda personel ile göz göze geldim.  Bana müdürüm siz kaç kişisiniz? diye sordu. Ben bu soru karşısında ne diyeceğimi bilemedim. Şaşkınlıkla o an için de gülemedim. Koluna girip bir kenara oturtturdum. Su verdim biraz konuşturdum meğerse çok tempolu çalışmaktan sanırım bir an çift görmeye başlamış buda bana denk geldi olayın hemen ertesi günü bu konuyu kalabalık ortam da   birazda ballandırarak anlattığımda olayın komik tarafını çıkarmış oldum. Ayakkabı dünyasında diğer anılarımı yine bu blog sayfamda paylaşmıştım okumanızı tavsiye ederim.
okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.