Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Rüyada Ölmüş Ablasını Görmek Ne Manadadır?

10.03.2019
320
A+
A-
Rüyada Ölmüş Ablasını Görmek Ne Manadadır?

44a74142 1a1a 415e bbbf 8f3e76291452
nevin şenoğul

Abla Anneden sonra gelen ailenin kilit noktasıdır. Abla bir nimet,abla bir sığınacak liman gibidir. Evde küçük kardeşlerine yardım eden,onlara göz kulak olan yine anneden sonra abladır. O çok sevdiğimiz ablamızı kaybettiğimizde rüyamızda gördüğümüz zaman manasının ne olduğunu araştırırız, işte rüyanızda abla görmenin manası nedir birlikte bakalım.

Rüyada ölmüş ablasını görmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, borçlarının hafifleyeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına rivayet eder.

Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.

Yogalover.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.