Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13 °C
Yağmurlu

Rüyada Ölmüş Abisini Görmek Ne Manadadır?

10.03.2019
329
A+
A-
Rüyada Ölmüş Abisini Görmek Ne Manadadır?

Bedri
Bedri şenoğul

Abi küçük kardeş için bir dayanak, bir güç,bir güvendir. Abimizi kaybettiğimizde boşlukta hissederiz kendimizi zayıf,çaresiz.dışarıdan gelecek tahlikeye karşı korumasız her şey böyle deva ederken beynimiz bizi rüyalarımızda o çok sevdiğimiz abimizi saniyeler içinde gözümüzün önüne getirir. O saniyeler bize dakikalarca uzun gelsede rüyalar çok kısadır. Ölmüş abimizi rüyamızda görmek ne manadadır bakalım açıklamasını yapalım.

Rüyada Ölmüş Abiyi Görmek geçmişteki günlere dair özlemlerinizin ağır basacağını ifade eder. Rüyada ölmüş abiyi görmek imgesi aynı zamanda ailenizle geçirmiş olduğunuz eski ve tatlı günleri anımsayacağınızın habercisidir. Bu günleri anımsamanızla birlikte uzakta kalmış akrabalarınız ile ya da aile üyeleri ile yeniden bir araya gelmek isteyecek ve onlarla daha fazla vakit geçirmek isteyeceksinizdir.

Tüm bunlara ek olarak rüyada ölmüş abiyi görmek imgesi; kısa süre içerisinde sizin ve diğer aile üyelerinin arasında önceden yaşanmış olan gerginliklerin ortadan kalkacağını gösterir. Bunun yanı sıra ölmüş abiyi rüyada görmek imgesi aynı zamanda anne ve babanızın kısa süre içerisinde size karşı daha hassas davranacağının habercisidir. 

Ailenizin size karşı bu hassasiyeti sayesinde kendinizi daha iyi hissedebilir ve onlarla yeniden yakınlaşmak için teşebbüste bulunabilirsiniz. Kısaca rüyada ölmüş abiyi görmek imgesi; geçmişe dair özlemleriniz yüzünden eskide kalan gerginliklere set çekeceğinizi ifade eder. Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile. Sevgiyle kalın.
Yogalover.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.