Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Rüyada Kör Olduğunu Görmek Ne Manadadır?

13.03.2019
334
A+
A-
Rüyada Kör Olduğunu Görmek Ne Manadadır?

Rüyada Kör Olduğunu Görmek Ne Manadadır?

Bir çok kez  rüyalarımızda karanlık yerler görür ışık ararız, bulunduğumuz yerden çıkana kadar bunalırız. Karanlık ve aydınlık bu iki kavram gerekten çok önemlidir. Aydınlık ferah görünür,seçilir,anlaşılabilir olurken karanlık tam tersine çıkmazın ta kendisidir. Her insan gözlerini kaybetmekten korkar bu korku zamanla beyne girer ve rüyalarımızda kör olduğumuzu görürüz. Peki bu rüyada kör olmak ne manadadır ona bakalım.
Kör olmak sembolü genel manasıyla ruh halimizin zayıfladığı dönemlere denk gelen bir yansımadır. Ruh halimiz veya moralimiz herhangi bir sebepten düşüşte ise bu durum tüm iyi olma halimizi etkileyebilir ve algı dünyamızı da zayıflatır ya da köreltir. Olayları ve gidişhatları herkes gibi algılayıp yorumlayamayabiliriz. Buna bağlı olarak da elimizin altındakilerinin kontrolünü kaybetmiş gibi olabiliriz. Sancılı olabilen ve uzun sürebilen bu duygu yoğunluğu uyurken bilinç altından bize kör olduğumuz sanrısını gösterebilir. Bu sanrı aslında bize bu durumdan çıkmamızı öğütleyen ve teşvik eden bir hatırlatıcıdır sadece. Belki de göremeyecek kadar kör olduğumuz bir takım fırstaları, kişileri ve durumları da görmemiz için bize uyarıda bulunuyor olabilir. Yeniden düşünmekte ve gözden geçirmekte fayda var…son zamanlarda görmezlikten geldiğiniz veya daha iyisi olamaz diye es geçtiğiniz bir takım kaçırılmış fırsatlar oldu mu hayatınızda? Daha güzel aydınlık rüyalarda olamnız dileği ile sevgi ile kalın.
Yogalover.
okuokubil
be529394 4b51 4bdb abd6 d028c60b3d4d
Rüyada Kör Olduğunu Görmek

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.