Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Rüyada Geyik Öldürmek Ne Anlama Gelir?

16.03.2019
371
A+
A-
Rüyada Geyik Öldürmek Ne Anlama Gelir?

geyik
Geyik


Rüyada Geyik Öldürmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada geyik öldürmek, Geviş getiren diğer çift toynaklılara göre boynuzları çok farklıdır. Bazen 2m aralıklı olabildiği gibi 25kg ağırlığında olanda vardır. Boynuzları özellikle yaz mevsiminde olmak üzere güçlenir ve kemiksi bir yapıya sahiptir. Boynuzlar genellikle erkek geyiklerde oluşmaktadır.
Çiftleşme dönemleri geldiğinde dişi geyikleri çekebilmek için erkekler kıyasıya bir mücadeleye girer ve boynuz boynuza dövüşürler.

İşte bu güzel hayvanı rüyamızda öldürürken görmek ne anlama geliyor bunu bir inceleyelim.
Geyik ve ölüm sembolleri bir araya geldiğinde ve geyik genel manada cömertliği ve parasal refahı simgelediğinden, bu senaryonun bize bilinç altınız tarafından son dönemlerde başınıza gelen para kaybı ve iş hayatınızdaki başarısızlıklardan dolayı dışa vurulduğunu gösteriyor.

Uzun bir süre de bu süreçten çıkamadığınız ve çok çabaladığınızın sinyallerini de sezinlemek mümkün. Zaten bu zor süreçlerden geçiyor olmak ve uğruna savaşlar vermek rüya boyutuna geçişimizin en önemli sebeplerindendir. Zihin ne kadar meşgul olur ve geçmiş veya geleceğe projekte olursa, o kadar çok sonrasında hatırlanabilir ve etkisi süren semboller görmek mümkün olabiliyor.
Daha güzel rüyalar dileği ile sevgiyle kalın.
Yogalover

Etiketler:Rüyada geyik öldürmek, geyik öldürmek ne anlama gelir, Rüyada geyik öldürmek ne anlama gelir.

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.