Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Rüyada baba görmek Rüyada ölmüş babasını görmek.Abdullah

10.03.2019
333
A+
A-
Rüyada baba görmek Rüyada ölmüş babasını görmek.Abdullah

Rüyada baba görmek Rüyada ölmüş babasını görmek.

 insanın gördüğü en hayırlı, en iyi rüya, annesini, babasını, dedesini ve akrabalarını uykuda görmesidir.Bir kimse rüyasında babasını görse, şayet rüyayı gören kimse, muhtaç ve ihtiyaç sahibi biri ise, yani fakir bir kişi ise, ummadığı yerden ona rızık ve maişet gelir ve bir Allah kulu ona cömertlikte bulunup maddi yardım eder. Ve eğer kaybolmuş bir şeyi varsa, onu bulup yitiğine kavuşur. Ve eğer hastası varsa veya kendisi hasta ise, şifa bularak iyili’ğe ve sağlığına kavuşur şeklinde yorumlanır.Bir kimse rüyasında babasının yüzünün asık ve kederli bir durumda olduğunu görse, onun bu rüyası, babasının kendi’sine (oğluna) dargın ve gönlünün kırık olduğuna işarettir. (Bu rüyayı gören kişi, babasına olan hareketlerinde kendisini kontrol etmelidir. Çünkü gördüğü rüya bir uyarı işaretidir.)Bir kimse, ölmüş olan babasını rüyasında görse, babasının ruhu için fakirlere, yoksullara yardım edeceğine veya et’mesi gerektiğine işarettir.
Ölüm yıl dönümlerini takip etmek, yasin okutmak kabrini ziyaret etmek kişinin ailesel yapısına uygun dini vecibelerini yerine getirmesi nekadar güzelse okadarda sevaptır.
ABDULLAH
Abdullah Şenoğul
okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.