Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Rüyada Arkadaş Görmek Ne Manadadır.

23.03.2019
315
A+
A-
Rüyada Arkadaş Görmek Ne Manadadır.

Rüyada Arkadaş Görmek Ne Manadadır.

Arkadaş bir dost,sırdaş,yoldaş,candaş ve büyük bir kuvvettir. Hatta bir söz vardır bana arkadaşını söyle senin kim olduğunu söyleyeyim.. evet böyle güzel bir şey dir arkadaşlık. peki bu güzel arkadaşımızı rüyamızda gördüğümüzde ne mana çıkıyor onu bir inceleyelim.

R%25C3%25BCyada%2Barkada%25C5%259F%2Bg%25C3%25B6rmek
Rüyada arkadaş görmek
Rüyada arkadaş görmek salt anlamıyla iyidir ve iş hayatındaki yeniliklere, yükselmelere ve ilerlemelere işaret eder. Rüyada görülen arkadaşın iyi niyetli, dürüst biri olması da yine hayırlıdır ve rüya sahibinin hayatının uzunluğuna işaret eder. Arkadaş iyi niyetli değil de art niyetli biriyse rüya sahibinin asabiyetine ve bunu kontrol altına alması gerektiğine işaret eder. Rüyada arkadaşla yapılacak olan tartışma yapmış olduğunuz bir şeyden dolayı üzüleceğinize ve neden yaptığınız konusunda kendinizi suçlayacağınıza delalet eder. Eğer arkadaş sağlık sorunları ile savaşıyorsa kazancın artacağına, arkadaşın vefatı da uzun bir hayat işarettir. Eğer rüyada arkadaş sevinçli ve heyecanlıysa bu aynı şeyi rüya sahibinin de yaşayacağı anlamına gelir eğer rüyada görülen arkadaş mutsuz ve kederliyse o zaman bu o arkadaş için gelecek olan olumsuz bir haber anlamına gelir.
okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.