Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Nasıl daha Fazla çekici ve ilginç olabilirsiniz?

12.03.2019
306
A+
A-
Nasıl daha Fazla çekici ve ilginç olabilirsiniz?

Nasıl daha Fazla çekici ve ilginç olabilirsiniz?
Herkes çekici görünmek istiyor. Ancak, bu sonucun nasıl elde edileceğini bilmek isteyen herkes değil, çünkü dış verilerin başarının garantisi olmadığı ortaya çıktı.
Öncelikle görünüşlerini değerlendirmelerine rağmen, karakterleri, yaşamları ve hobileri ile ilgili bakış açılarından insanlar hala daha fazla etkilenmektedir. Uzmanlar, daha çekici ve ilginç olmak istiyorsanız, ” Yeni Zaman ” raporunda dikkat edilmesi gereken birkaç nokta sunuyor .
 

Dikkat%2B%25C3%2587ekicilik
Dikkat Çekicilik

1. daha fazla ilgi         
Psikoterapist ve Hal Rankel’in ilişkisi hakkında birkaç kitabın yazarına göre, muhatapınızla kendiniz hakkında ilginç hikayeler anlatmaktansa daha fazla ilgilenmelisiniz. İnsanlar ilgi çekici olmayı seviyor, eğer muhatap hikayelerine içten ilgi duyuyorsa – kesinlikle sempati yaratacaktır.
2. açık olun
Bir psikoterapist olan Michael McNulty, açıklığın her türlü ilişkinin kurulmasında her zaman önemli bir rol oynadığını söylüyor. Bir insanı sosyal dünyanıza sokmaya ve birbirinizi daha iyi tanımak için çaba göstermeye hazır olduğunuzda, muhatapta her zaman bir yankı bulur.
3. Çeşitli ilgi alanları bulun.
Psikolog Joseph Burgo , iş dışında çok çeşitli ilgi alanlarının kesinlikle ilginç bir sohbetçi olmaya yardımcı olacağını savunuyor . Buna karşılık, çalışmak için neredeyse her zaman kendini adayan işkoliklerin sevmesi daha zordur.
4. Gülümse
Burgo, bir gülümsemenin insanları çekmek için güçlü bir mekanizma olduğunu söylüyor. Gülüşünce, insanlar kendilerini iyi hissederler ve güvenmeye başlarlar; bu da her türlü ilişkiyi kurmada çok önemlidir.
5. Bir şey hakkında tutkulu olun.
İlişkiler uzmanı Terry Orukh’in dediği gibi, bir kişi tutkuyla bir şey hakkında tutkulu olduğunda, saatlerce konuşabilir ve aynı zamanda konuşmacıyı baştan çıkartabilir. Ayrıca, bu insanın derinliğini gösterir.
6. Kendine iyi bak
Kendine iyi bakmanın en iyi yolu spor yapmak ve doğru beslenmek. Harika görünmeye yardımcı olur ve her zaman canlandırıcı. Burgo’ya göre, insanları çekmek, ideal bir görünümden daha önemli.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.