Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli,Kırşehir’de

14.02.2019
314
A+
A-
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli,Kırşehir’de

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli,Kırşehir’de

Bugün işim gereği Kırşehirde idim Caddeleri dolaşırken bir kalabalık bir gürültü dikkatimi çekti. Kalabalığa doğru yaklaşırken kalabalığın nedenini anladım Tarım v eorman bakanımız Bekir Pakdemirli gelmiş. Kısa bir konuşmasını dinledim ayriyeten kısa bir videosunuda çektim sizlerle paylaşıyorum.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kırşehir Belediye Başkanı’nın güzel hizmetler yaptığını söyleyerek, “Bizler de böyle başarılı bir başkanın projelerine destek olmak için elimizden gelen yardımları bakanlık olarak yapacağız” dedi.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, çeşitli programlara katılmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kırşehir’e geldi. Bakan Pakdemirli, ilk olarak Vali İbrahim Akın’ı makamında ziyaret etti. Buradaki ziyaretinin ardından da beraberindeki heyet ile Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’yi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Bakan Pakdemirli, “Belediye Başkanımız, Kırşehir için çok güzel hizmetler yapmış. Bizler de böyle başarılı bir başkanın projelerine destek olmak için elimizden gelen yardımları bakanlık olarak yapacağız” dedi. Başkan Bahçeci de Bakan Pakdemirli’ye devam eden projeler hakkında bilgi verdi. Ziyarette Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Veli Şahin, Bakan Pakdemirli’ye 40 numaralı forma hediye etti.
Okuokubil.com
G%25C3%25B6r%25C3%25BCnt%25C3%25BC%2B1%2B%252814.02.2019%2B20 41%2529
Kırşehir Meydanı

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.