Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

sol tarafınıza yatmanın faydaları Nelerdir?

05.02.2019
272
A+
A-
sol tarafınıza yatmanın faydaları Nelerdir?

sol tarafınıza yatmanın faydaları Nelerdir?
Halen, Amerikan yetişkinlerinin% 20-40’ı herhangi bir yıl boyunca uyku bozukluklarından muzdaripken, 3 kişiden 1’i sonunda yaşamlarında bu durumu yaşamaktadır. Tümünde.
Bugün, sol tarafınıza yatmanın en etkileyici faydalarından birini tartışalım!
Bunu Okuduktan Sonra Kesinlikle Sol Tarafınızda Uyumaya Başlayacaksınız
 

Sol%2BTaraf%25C4%25B1n%25C4%25B1zda%2BYatman%25C4%25B1n%2BFaydalar%25C4%25B1
Sol Tarafınızda Yatmanın Faydaları

1. Asitliği ve kalp yanmasını önleyin
Asitliği ve kalp yanmasını önleyin Sol tarafında yatmak, özellikle baharatlı veya asitli bir yemekten sonra, asit reflü veya mide ekşimesi azaltmaya yardımcı olabilir.
2. Nasıl olduğunu sormak?
Yerçekimi kuvveti, en iyi tarafınızda uyurken meydana gelen özofagusunuzu geri göndermekten ziyade, göbek asidinizi göbek deliğinize bastırır.
3. Horlamayı bırak
Aynı şekilde, horlamadan bir rahatlama elde etmek için sol tarafında dinlenmeyi de deneyebilirsiniz. Bu pozisyon, dilinizi ve boğaz kaslarınızı nötr konumda tutarak hava yollarını açar.
4. Oysa …
öte yandan, sırt üstü yatmak bu kas dokularını boğazınızın arkasına doğru bastırır ve aynı zamanda benzersiz horlama seslerine neden olur ve nefes almakta zorlanırsınız.
5. doğal olarak sindirim geliştirmek
Sindiriminizi Doğal Olarak İyileştirin
Sol tarafınıza yaslanmak, karaciğerinize çok daha az baskı uygulayarak yiyeceklerin sindirimini artırır. Bu, sonuç olarak, safra akışını arttırır ve ayrıca besinlerin emilimini arttırır.
 6. Lenfleri temizler
Yetenekli ve saygın bir Ayurveda Uzmanı olan John Douillard, “Vücudun sol tarafı baskın lenfatik taraftır. Vücudun lenf sıvısının çoğu sol tarafta yer alan torasik kanala akar.”
7. Ayrıca ..
Sol tarafınıza yaslanmanın, toksinlerin lenf düğümlerinden su drenajını artırmasını önerir.
8. Beyin Sağlığını Geliştirmenin Kolay Yolları
Beyin Sağlığınızı Geliştirmenin Kolay Yolları zihninizin atıkları gidermeye yardımcı olduğunu ve ayrıca belirli sağlık ve sağlık sorunlarından kaçınabileceğini keşfettiler.
 9. Önleme
Ayrıca Alzheimer gibi büyük koşullar da sadece solunuzda dinlenmeye karşı korunabilir.
10. Kan Dolaşımını Artırmanın Doğal Yolları
Kan Dolaşımını Artırmanın Doğal Yolları Bu yerleşim gece boyunca kan akışını arttırır. Aslında, yanınızda istirahat vücudunuzun uygun tarafında bulunan ve aynı zamanda kalbinizin en iyi tarafına kan sağlayan vena kava (vücudun en büyük damarı) üzerine baskı yapar.
11. Hamile kadınlar için tavsiyeler
Bekleyen bayanlar genellikle sol tarafta uykuya teşvik edilir, çünkü kalbe, doğmamış çocuğa, uterusa ve böbreklere giden kan akışını önemli ölçüde arttırır.
12. Atık elemenin iyileştirilmesine yardımcı olun
At%25C4%25B1k%2Belemenin%2Biyile%25C5%259Ftirilmesine%2Byard%25C4%25B1mc%25C4%25B1%2Bolun

 Atık elemenin iyileştirilmesine yardımcı olun


İnce bağırsak yolu, atığı vücudun en iyi tarafındaki ileoçekal kapamadan (ICV), kalın bağırsağın başlangıcına kadar dökmektedir. Kocaman bağırsak, mideyi tüm midede ideal bir tarafa çeker ve atığı sol taraftaki aşağı inen kolon içine atar.
Sol tarafa oturmak, yerçekiminin, yemek atıklarını, ICV ile ince bağırsaktan kalın bağırsaktan daha kolay çıkarılması için teşvik etmesini sağlar.

13. Sen uyurken ..

Gece dayanıp sol tarafınızda dinlenmeye devam ettiğinizde, atıklar kolondan daha kolay bir şekilde yer değiştirir. Yerçekiminin yanı sıra sol taraftaki harika bir akşam uykusu ile gelen kolon, her sabah hızla kurtulmak için atıklarla doludur.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.