Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Silikon Yaşamın Bir Unsuru.

24.02.2019
372
A+
A-
Silikon Yaşamın Bir Unsuru.

Silikon Yaşamın Bir Unsuru.
Ekoloji çalışmalarına ve biyosfer üzerindeki etkisine en önemli katkıyı yapan bir bilim insanı olan biyogeokimya biliminin kurucusu Rus akademisyen Vernadsky VI, silikonda yeryüzünde canlı organizmanın bulunamayacağını kanıtladı.
Gezegenimizde yaşayan tüm canlılar kendi başlarına varolmaz, çevreye bağımlıdır ve etkilerini yaşarlar. Silikon, oksijenden sonra en önemli ikinci elementtir. Hiçbir canlı organizma silikon olmadan yapamaz. İnsanlarda bağ ve kemik dokularının durumu, kardiyovasküler ve sinir sistemleri, çakmaktaşı miktarına bağlıdır ve vücuttaki birçok işlem, silikonun zorunlu katılımıyla gerçekleşir. 
Yeterli silikon yoksa, insan vücudunda 70’den fazla element emilmez. Kalsiyum ve diğer elementlerin emilimi için gereklidir. Benzer şekilde, herhangi bir bitkinin gelişimi silikona bağlıdır. Son yıllarda hızla gelişen yeni teknolojiler, özellikleri bakımından benzersiz bir ilaç olan NANOCREAM’i geliştirmemize yardımcı oldu.NANOCRYMNAL, tarımda biliniyor. NANOCENTER, silikonun kimyasal bileşiklerine değil, saf kristalin silikon parçacıklarına dayanan bir ilaçtır ve nano boyuttaki parçacıkların bitkilerin DNA zarına nüfuz etmesini ve dokular için bir yapı malzemesi olarak hücresel seviyede yer almasını, tüm yaşam süreçlerini aktifleştirip güçlendirmesini kolaylaştırır herhangi bir bitkinin gelişimi sırasında ortaya çıkması gerekir.
Silikon
Silikon
XXI. Yüzyılda, gezegendeki ekolojik durumun sürekli kötüleştiği ve doğal afetlerin giderek daha sık meydana geldiği durumlarda, çevre dostu ürünlerin üretilmesi tehdit altındadır ve yeni bir gübre türü olan NANOCREAM kullanımı kesinlikle gereklidir. En ilerici çiftçiler ve tarım işletmeleri, zamana ayak uydurmak isteyen gelişmiş agronomistleri sayesinde, zaten NANOCREAM’i yaygın olarak kullanıyor ve sonuçlarından çok memnunlar. Nanokristalin ile sadece verimde önemli bir artış gözlenmedi, aynı zamanda ürün kalitesinde bir iyileşme gözlendi. NANOCRYMNE ilacının etkisinden büyük bir pozitif etki özellikle stres koşullarında bitkilerde belirgindir.NANOCENTER, nitrat, böcek ilacı ve GDO içermeyen çevre dostu bir gübredir. Radyonüklidlerin uzaklaştırılmasına katkıda bulunur. NANOCRYMNY, suda çözünen tüm mineral kaplamalar ve kimyasal koruma ürünleri ile tam uyumludur. NANOCREAM’in bitkilerin bağışıklık sistemini önemli ölçüde güçlendirmesi ve tüm yaşam süreçlerini uyarması nedeniyle, bitkiler mineral takviyelerini daha iyi emer ve NANOCRYMNIA’nın kullanımından elde edilen tasarruf, önceden kullanılan mineral gübrelerle birlikte kullanıldığında% 30 daha az olmasıdır.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.