Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Rüyada Yengeç Görmek.

26.02.2019
418
A+
A-
Rüyada Yengeç Görmek.
Rüyada Yengeç Görmek.
 

Yenge%25C3%25A7
Yengeç

En çok çekindiğim hayvan türü. Denizde yengeç korkusu bir türlü aşamadım ama rüyalarımıza girdiğinde neler oluyor? Ve manası nedir ona bakalım.
Rüyada yengeç görmek, genel anlamda sizin her hangi bir konudaki azim ve sebatınızın bir göstergesi olabilir. Dolayısıyla, şu günlerde bir konuda aşırı azim ve sebat gösterdiğiniz bir olgudan dolayı bu sembolle karşılaşmış olabilirsiniz. 
Bir manada, ümitsiz görünse de bazı olaylara karşı da bu şekilde davranıyorsanız bilinçli yanınız sizi bu sembolle uyarıyor olabilir. Yengeç aynı zamanda huysuz dediğimiz karakterimizin de yansımasıdır. Sonuç olarak aşırı huysuz davranışınız bilinçli olarak icra edildiğinde bilinç altımız bizi bu sembolle rüyamızda uyarıyor olabilir.
 Yengeç bir takım şeylere sıkı sıkıya bağlandığımızı gösterebildiği gibi, paraya olan bağlılığımızı da yansıtıyor olabilir. 
Bunu biliriz bazen ama itiraf edemeyiz, hem böyleyizdir, hem de rahatsızızdır bu durumdan. İşte böyle zamanlarda rüyalarımız sembollerle bizimle konuşurlar. 
Para konusundaki bağlılığımızı bize hatırlatan da yengeç sembolüdür. Yengeç sembolü ile birlikte belli bir kişi de rüyada algılanıyorsa, bu para bağlılığı konusu sizin değil de arkadaşınızın böyle olmasından duyduğunuz rahatsızlığın yansıması olabilir. 
Yengecin geri geri ve yanlara doğru hamle yapması, problemlerimize olan yaklaşımımızın yanlış olabileceği konusunda da bir uyarı niteliğinde olabilirler. Aslında yanlış olduğunu bilmekte ama göz ardı etmekteyiz. 
İşte bu durumda semboller bizimle konuşurlar. Belki de problemlerle yüzleşme şeklimizi değiştirme vaktidir! Yengeç aynı zamanda hayatınızda boş yere emek verdiğinizi anladığınız bir kişiyi de simgeliyor olabilir.

Yogalover.
okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.