Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Rüyada Sivilce Neye Delalet Eder?

21.02.2019
388
A+
A-
Rüyada Sivilce Neye Delalet Eder?

Rüyada Sivilce Neye Delalet Eder?

Yüzdeki sivilcelerden çok şikayet eden bulunmaktadır.
Bir sürü ilaç ve doğal el yapımı kremlerde sürseniz bir türlü geçmeyen sivilceler canınızı sıkabilir. Bu düşünceler insanı zamanla bilinç altına alır ve artık sivilce sizin yaşam kalitenizi olumsuz yönde etkilemeye başlar.
Rüyada sivilce görmek kendi imajınızla ilgili ip uçları verebilir. Bu imaj sivilce gibi istenmeyen bir durum olabilir. Sivilce gerçek hayatınızda bazı durumlarda çekingen davrandığınızı vurgulamaya çalışıyor olabilir. Bu aralar içinde bulunduğunuz bir birliktelikte kendinizi dışlanmış veya huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Eğer sivilceyi sıktığınızı görürseniz içinizde tuttuğunuz bazı negatif duyguların dışarı çıkma isteğine sözcülük ediyor olabilir. Öyle ki bu duygular bir an önce ifade bulmazlarsa, başka şekillerde dışa vurulabilirler tehdidini de göz ardı etmemek lazım!
Sivilceli%2BY%25C3%25BCz
Sivilceli Yüz

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.