Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Rüyada Sevgililer Günü Görmek Ne Manadadır?

05.02.2019
491
A+
A-
Rüyada Sevgililer Günü Görmek Ne Manadadır?

Rüyada Sevgililer Günü Görmek Ne Manadadır?

Bilinç  altımızda ne varsa rüyalarımıza o yansımaktadır. Sevgiliniz var ve ona sevgililer gününde ne hediye alacağınıza karar vermediniz. İşte bu düşünceler ile yattığınızda rüyanızda sevgililer gününü mutlaka göreceksinizdir.
Rüyada sevgililer günü aktüel anlamda da olduğu gibi gönül ilişkimizi ve aşk hayatımızı sembolize eder.
Aşkın iki yüzü vardır elbette, mutlu ve hüzünlü…Sevgililer gününe ait rüyada mutlu ifadeler var ise mevcut ilişkinizin heyecanı ve dinamiği sizi bu rüyaya itmiş olabilir. Ya da hüzünlü bir ifade var ise rüyada, fırtınalı kalbinizin bir yansıması olabilir.
 Bundan başka eğer bir ilişkiniz olmadığı halde bu rüyayı görmüş iseniz, huzurlu bir birlikteliğe olan özleminiz bilinç altından sesleniyor da olabilir.
Sevgililer günü sembolü bu ana yansımalar dışında pek çok bilinç altı kırıntısının habercisi de olabilir. Örneğin bir çıkma teklifi alınmış veya edilmiş bir günün gecesinde düşünceler zinciri de bu rüyayı görmemize sebep olabilir. Hatta ilk öpücük bile derin bir iz bırakarak, sevgililer günü olarak karşınıza çıkabilir rüyanızda! En önemli noktalardan biri, aktüel hayatınızda bir ayrılık yaşamış iseniz ve tekrar birleşmeyi umut ediyorsanız, bu duygu bile bu rüya sembolünü görmenizde itici bir rol oynamış olabilir.
 Bir rüya gördüğümüzde hemen ilk anlam gelmemeli aklımıza, yaşıyor olduğumuz her şey bizimle alakalı ve zihin oyun oynamayı çok sever. Zihnimizi daha iyi tanımaya bir adımdır rüya tercümanlığı…

Yogalover.
okuokubil.com.

R%25C3%25BCyada%2BSevgililer%2BG%25C3%25BCn%25C3%25BC%2BG%25C3%25B6rmek
Rüyada Sevgililer Günü Görmek

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.