Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Rüyada Öğretmen Görmenin Manası Nedir?

03.02.2019
353
A+
A-
Rüyada Öğretmen Görmenin Manası Nedir?

R%25C3%25BCyada%2B%25C3%2596%25C4%259Fretmen%2BG%25C3%25B6rmek
Rüyada Öğretmen Görmek

Rüyada Öğretmen Görmenin Manası Nedir?

Eski ya da yeni olsun hafızalarımızda okul yıllarına ait izler kalabiliyor. Sevdiğimiz öğretmeni bir şekilde gece rüyamızda bilinç  altı özlem diyebilirim görebiliyoruz. Peki bunun manası nedir?  neden görürüz.
Rüyada öğretmen gördüysek, tanıdık olsun olmasın, eski olsun, yeni olsun, aktüel hayatımızda yardıma ihtiyacımız olduğu bir döneme denk gelmiş olmalı. Gerçekten öyle mi? Birinden tavsiye mi bekliyorsunuz? Veya birinin gelip sizin yardım çağrınızı duymasını mı istiyorsunuz? Ya da uzun vadede size destek olacak bir rehbere mi ihtiyaç duyuyorsunuz?

Diğer açıdan, öğretmen sembolü bize yeni bir tecrübe veya zorlayıcı bir duruma giriyor olabileceğinizin haberini de verebilir. Bu konuda da bir yol göstericiye ihtiyaç duyuyor olabiliriz. Bazen de geçmişte bize yol göstermiş bir kişiye yeniden çağrıda bulunmak istediğimizde de, bu düşünce rüyamızda öğretmen sembolü ile hayat bulabilir. Eğer rüyamız iyice detaylandırılabilir şekilde hatırlanırsa, belki de daha net iç görüler edinebilirsiniz.

Bilinç altınız size kendi öğretmeniniz bedeninde sorun ile ilgili çözümü de gösteriyor olabilir. O zaman çok şanslısınız demektir. Bundan başka, rüyanız size aktüel yaşamınızda öğrenci olarak bulunduğunuz bir konudan dolayı öğretmen figürü içeriyor olabilir. Öğrenci olmak nasıl hissettiriyor? Mutlu bir hisle uyandıysanız, muhtemelen başarılı bir hayat öğrencisi oluyorsunuz ve tecrübelerinizden öğreniyorsunuz, ders alıyorsunuz diyebiliriz.

Yogalover

Etiketler: Rüyada Öğretmen görmek, öğretmen, öğretmen görmeh ne manadadır

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Mestiyar dedi ki:

    Erkileyici yorum,teşekkürler…