Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Rüyada Kendisini Garson Olarak Görmek Ne Anlama Gelir?

14.02.2019
442
A+
A-
Rüyada Kendisini Garson Olarak Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kendisini Garson Olarak Görmek Ne Anlama Gelir?

Bazı akşam ailemizle ya da arkadaşlarımızla değişiklik yaparak dışarıda yemek isteriz. Gittiğimiz restaurantlarda bize hizmet eden güler yüzlü beyaz gömlekli garsonlar vardır. Memnun kalalım kalmayalım hesabı ödedikten sonra ayriyeten bize hizmet eden garsona bahşişini de veririz. Peki bize hizmet eden bu garsonların yerine geçerek rüyamızda garson olursak bu nasıl yorumlanır onu okuyalım.Rüyada Kendisini Garson Olarak Görmek Ne Anlama Gelir?
Rüyada gördüğümüz garson sembolü kendimiz isek, çevremizdeki yakın, uzak kim olursa olsun onlarla çok yakından ilgilendiğimizi işaret ediyor olabilir. Bu konuda ciddi vakit ve emek harcıyor olabilir misiniz bu aralar? Diğer manada, saydığımız bu kişiler gerçek hayatta bizden çok şey talep ediyor da olabilirler? Doğru yorum için hayatımıza biraz daha yakın bakmamız yeterli olacaktır. Bu kişi belki de sadece bir kişi de olabilir, ama o kadar talepkardır ki sizi bıktıracak kadar ve bu sembolü gördürecek kadar ileri gitmiştir. Durum böyle ise, ister siz bunu kendiniz isteyerek yapın, isterseniz başkaları talep etmiş olsun, bilinç altınız sizi kendinize zaman ayırmanız ve aşırı fedakarlık yapmaktan vazgeçmenizi fısıldıyor olabilir.

okuokubil.com.

Garson

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.