Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Rüyada Kendini Çıplak görüp Utanmamak.

16.02.2019
405
A+
A-
Rüyada Kendini Çıplak görüp Utanmamak.

Rüyada Kendini Çıplak görüp Utanmamak.
Rüyanızda kendinizi çıplak olarak görürseniz ve bundan utanmayıp, aksine çıplaklığınızdan gurur duyarsanız, kısıtlanamayan türden bir özgürlüğe ve özgürlük anlayışına sahip olduğunuz gibi özgüveninizin de olduğu çıkarımını yapabiliriz. Saklayacak hiçbir şeyinizin olmadığını, özü ve sözü birdir vasfını taşıdığınızı, maskelerin ardına gizlenmediğinizi kolayca söyleyebiliriz ve tebrik edilmeye değersiniz. Bu rüya aynı zamanda, şu anki kimliğinizden dolayı memnuniyetinizi de sembolize eder bunu açık yüreklilikle söyleye biliriz. Her zaman olayları ve kişileri çıplak, yani olduğu gibi görmek isteğiniz de bilinçaltınızdan yansımış olabilir. Çıplaklığınızdan övündüğünüzü görmek, sizin açıklık, şeffaflık ve dürüstlük özelliklerinizin de aynası olmaktadır.Hayatınızda öz güveninizi yitirmeyin. Sevgiyle kalın.
Yogalover.

okuokubil.com

See yourself naked in the dream and not be ashamed.

If you see yourself naked in your dream and you are not ashamed of it, but you are proud of your nakedness, we can conclude that you have self-confidence as you have an unrestricted kind of freedom and freedom. You can easily say that you have nothing to hide, that you have the essence and promise of one, that you are not hidden behind the masks, and you are worth congratulating. This dream also symbolizes your satisfaction with your current identity. Always want to see events and people naked, so as to be reflected in your subconscious. Seeing you boast of your nudity is also a mirror of your clarity, transparency and honesty. Don’t lose your self-esteem in your life. Stay with love.
Is Yogalov.

R%25C3%25BCyada%2B%25C3%2587%25C4%25B1plakl%25C4%25B1k
Rüyada Çıplaklık

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.