Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Rüyada Gemi Görmek Ne Manadadır?

14.02.2019
331
A+
A-
Rüyada Gemi Görmek Ne Manadadır?

Rüyada Gemi Görmek Ne Manadadır?

Çok istemişimdir gemiye binip okyanuslara derin sulara açılmak. Ama bir türlü fırsatımda olmadı, imkanım da olmadı
Denizcileri gördükçe imrenirim ama onların hayatının içine kesinlikle girmek istemem çünkü düzgün bir hayatlarının olduğunu sanmıyorum bir aile yaşantısı onlar için gerçekten zor. Uzun süre denizde kalmak zorunda kalıyorlar. İsterseniz rüyamızda bir gemi görmenin ne manada olduğunu hep birlikte okuyalım.
Rüyada ana teması gemi olan bir rüyayı farklı şekillerde yorumlamak mümkündür. Örneğin, sakin bir denizde sakin sakin giden bir grmi sembolü, günlük yaşamdaki iş hayatımızda ve kariyerimizde ne kadarda istikrarlı ilerlediğimizin bir işareti olabilir. Genellikle parasal konularda kafa yorduğumuz bir dönemde görülen gemi sembolü, rüya görüldüğü sıralarda yapılması planlanan bir yatırımın söz konusu olduğunu ve bu konudaki olumlu düşüncelerimizin bir yansımasını göstermeye çalışıyor olabilir.
 Rüyamızda gördüğümüz gemi sembolü eüer limana yaklaşıyorsa, yani liman sembolü ile birlikte görülürse, kendinizi parasal konularda güvende hissetmediğiniz ve yanlış yatırımlardan dolayı içinde bulunduğunuz bunalımı simgeliyor olabilir. Liman ise bu bunalım sırasında akıl almak üzere danışmayı planldığınız bir danışman veya dostu simgeliyor olabilir. 
Savaş gemisi görmek ise uzaklaşmayı sembolize ettiğinden, gitmek istemediğiniz halde gitmeniz gereken bir yolculuktan dolayı görülmüş bir imge olabileceğini söyleyebiliriz.
 İş icabı veya başka bir zorunlu sebep olabilir bu yolculuk. Bu konudaki isteksizliğimiz savaş gemisi sembolü ile bilinç altını harekete geçiriyor olabilir. 
Rüyada gemi enkazı da başka bir sembol olarak karşımıza çıkabilir. Gemi enkazı rüyanızda iş ortağınıza güveninizin sarsılmaya başladığı bir dönemde görülmüş olabilir. Şüphe duyuyor veya ortaklığınızı bozmak istiyor olabilir misiniz?
 okuokubil.com.

okuokubil.


Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.