Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Az Bulutlu

Rüyada Bıçak Görmek. Ne Anlama Gelir?

21.02.2019
353
A+
A-
Rüyada Bıçak Görmek. Ne Anlama Gelir?

Rüyada Bıçak Görmek. Ne Anlama Gelir?

Bıçak insanoğlunun vazgeçemeyeceği bir kesici alettir. Her zaman her yerde elimizin altındadır. Özellikle mutfağımızın demir başlarından dır. Tüm markaların özel olarak yaptırdıkları çelik,paslanmaz lazer uçlu vb. Bir çok çeşitleri bulunmaktadır.
Rüyada bıçak görmek ani bir saldırı anlamına gelir. Hiç beklenmedik bir anda maddi veya manevi bir saldırıya maruz kalabileceğimizin habercisi olabilir. Bu saldırı sözsel de olabilir, fiilen de. Eğer bıçağı elinizde tuttuğunuzu görürseniz, gerçek hayatta kendinizi savunmak zorunda kalabileceğinizin işareti olabilir. Veya normal hayatınızda sürekli savunmacı bir rolde misiniz? Öyleyse bu durumun rahatsızlığı rüyada su yüzüne çıkıyor olabilir. Diğer bir konu da bıçak aynı zamanda dedikodu anlamına gelir. Kendi elinizdeki bıçak dedikodu yapıyor olmanızı ve dikkat etmenizi söylüyor olabilir.
B%25C4%25B1%25C3%25A7ak
Bıçak

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.