Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Nanokristalin Nedir?

24.02.2019
410
A+
A-
Nanokristalin Nedir?

Nanokristalin Nedir?
Silisyum bir yaşam öğesidir ve onsuz tek bir organizmanın doğada büyümesi ve gelişmesi mümkün değildir, bu nedenle tarımda nasıl kullanılacağı sorusu. Nanoteknoloji, aktif silikon bazlı bir ilacın oluşturulmasına yardım etti – NANOCENTER. NANOCENTER – mahsullerin mikro elementleri daha iyi emmesine ve hastalıklara ve parazitlere karşı daha dirençli olmasına yardımcı olan yeni bir modern gübre türüdür. NANOCREAM, mahsul veriminin artmasına ve toprak verimliliğinin geri kazanılmasına yardımcı olur. Uzun yıllardır diğer ülkelerde kullanılan silikonlu gübreler ve silikonun özellikleri, canlı organizma üzerindeki etkisi. uzun zamandır bilinen. Silikon, kuyuların dibini ve iç yüzeyini yaydı, çünkü bu gibi kuyulardan su kullananların,
Japonya’da, silikon bazlı gübreler, 1955’ten beri maden gübresi kayıtlarında resmi olarak listelenmiştir. Dünya tecrübesi, silikon gübrelerin modern tarımda gittikçe daha fazla lider pozisyonda bulunduğunu göstermektedir. Silikon gübreler ayrıca ABD ve Kanada’da, Çin ve Avustralya’da popülerdir. NANOCRYMIC, ithal edilen diğer silikon gübrelerden olumlu yönde farklıdır. İthal analogları çeşitli silikon bileşiklerinden oluşur ve hazırlığımız NANOCRYMNY saf, bağlı olmayan silikondan oluşur.
NANOCENTER, oksidasyon işlemlerini hariç tutmak için bir polietilen glikol ortamına yerleştirilmiş bir silikon, demir, çinko ve bakır tozu karışımından oluşur. (Polietilen glikol güvenli bir besin takviyesidir, buna dayanarak, diş macunları, vücut için kozmetik ürünler vb.) Üretilir. Hazırlamadaki aktif silikon içeriği% 50-60’tır. Preparatdaki silikon partikülleri nano boyuttadır, böylece hücresel seviyedeki bitkiler tarafından kolayca emilirler. Nanokristalinin partikül boyutu 0.005 mikrondur. Yukarıdaki bileşime ek olarak, NANOCRYMIC hazırlığı daha fazla bir şey içermez ve bu nedenle çevre dostudur. Preparatın, bitkiler tarafından emilmeyen partiküllerin yanı sıra, preparatın muamele sonucu bitkilere düşmeyen kısmı, kısa bir süre sonra, oksijen ve suyun etkisi altında oksidasyon nedeniyle sıradan kumlara dönüşecektir.
Nanokristalin%2BNedir
Nanokristalin Nedir
NANOKREMNIYA FAYDALAR:
– NANOKREMNY, genel canlandırıcı bir etkiye sahip bitkilerin bağışıklık sistemini geliştirir
– Uygulama NANOKREMNIYA hava koşulları, özellikle de kuraklık direnci artırır
– NANOKREMNY pestisitler ile tedavinin neden olduğu stresi azaltır
– kombinasyon mineral gübrelerle, NANOKREMNY anlamlı gübrelerin etkisini arttırır. Suda çözünen her türlü gübre ile tam uyumludur. Herhangi bir bitkinin azot, fosfor ve potasyum tüketimini arttırması için silikon gereklidir.
– NANOCRYMNIUM, büyüme süreçlerini aktive eder, kök sistemini güçlendirir, meyve oluşumunu iyileştirir.
– Kaliteyi arttırır ve ürün pazarlanabilirliğini arttırır. Hasat edilen ürünün depolanma süresi artmaktadır.
– NANOCRYMNE nitratların ve ağır metallerin birikmesini önler, bunların giderilmesine katkıda bulunur.
– NANOCRYMNAL, bitkilerin çimlenmesini
artırır – NANOCRYMNY, bitkilerin koruyucu fonksiyonlarını arttırır.
Bitkilerin silikon beslenmesinin optimizasyonu fotosentetik aktivitenin artmasına neden olur. Silisyum, fosforla birlikte silika bazlı bitkilerin biyoenerjisini daha verimli yapan yüksek enerjili bileşiklerin temelidir. Silisyumun dokuların mekanik dayanımı üzerindeki etkisi, bitkilerin yerleşmesini engelleyen moleküler etkilere eklenir. Silikon, bitkilerin doğal reaksiyonlarını çeşitli streslere karşı uyarabilir. Bu element, bitkilerin (özellikle pirinç ve patateslerin), fungisitlerin, böcek ilaçlarının, hidrojen sülfürün, anaerobiyozun ve mantar hastalıklarının patojenlerinin birleşik etkilerinden kaynaklanan fizyolojik hastalıklara karşı direncine katkıda bulunur.
İlaç kullanıldığında, tohumların hızlı bir şekilde çimlenmesi, bitkilerin vejetatif döngüsünün azalması, verimde önemli bir artış, ürün kalitesi, raf ömründe bir artış, bitkilerin elverişsiz yetiştirme koşullarına karşı direncinde bir artış olduğu, özellikle yüksek riskli tarım alanları için önemli olduğu belirtilmiştir. İlaç don bitkilerinden etkilenen yaşama geri dönebilir, ancak özellikle ön arıtıldığında dona karşı etkilidir.
Sebze verimi% 20-50, tahıl bitkileri -% 30-70, patatesler -% 50-100, meyve ve meyve bitkileri -% 50-100 artar. Ürünlerin görünümü daha çekici hale gelecek, lezzet iyileşecek ve raf ömrü ve depolanması önemli ölçüde artacaktır. 

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.