Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Hafif Yağmurlu

Menderes’i Asanlar Arasında Benim Dedem Olsaydı?

19.02.2019
331
A+
A-
Menderes’i Asanlar Arasında Benim Dedem Olsaydı?

Menderes.



Menderes’i Asanlar Arasında Benim Dedem Olsaydı?


Evet  Menderes’i asanlar arasında benim dedem olsaydı.  Onu affetmezdim. Ölmüşlerimize okumuş olduğum dualardan ona bir tanesini bile göndermez, mezarına gidip su bile dökmezdim. Menderes’i asanlar arasında benim dedem olsaydı. Yaşadığım sürece adını anmaz öyle bir dedem yok derdim.
Kimlerin dedeleri veya dedesidirler bilemem. Ama tarihe kötü karakterliler olarak geçtiklerini biliyorum.
Ama artık nesil uyandı. Kimseye yutturamazlar. Halk bilinçli, gençlik bilinçli, ordu bilinçli vatanını milletini o kadar çok seven var ki aralarında ezilip giderler.
Aşağıdaki yazı bir gazeteden alınmıştır. Hoşuma gitti yazarın ismi ile yayınlıyorum.
Sabıkalı kalemler! 1961 yılından 1990 yılına kadar  Eylül ayı yaklaştığında ne yapıyorlardı derseniz eğer, Bebek, Köpek davası gibi  abuk sabuk kurguları halkın beyinlerine işleyerek Adnan Menderes ve dava arkadaşlarının  suçsuz yere idam (17 Eylül 1961) edildiklerini, daha da ileri giderek bu şahısları Demokrasi Kahramanına dönüştürüp Top kapı Anıt Mezarlığı’na defnetmiş olmalarının  gururunu yaşıyorlardı!..Gerçeği biliniz içindir bundan sonra yazılan  önemli tespitler.
Fevzi Moray; 08 Eylül 2018
 

Etiketler: Menderes, Menderesi asanlar Kimlerdir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.