Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Meditasyonun Yararları Nelerdir?

17.02.2019
336
A+
A-
Meditasyonun Yararları Nelerdir?

Meditasyonun Yararları Nelerdir?

İnsanoğlu, asla gerçek anlamda kullanmayacak olan potansiyel ve yeteneklerin altın madenidir. Modern bilim, entelektüel kapasitemizin sadece% 15-20’sini kullanabileceğimize inanıyor. Gerçek meditasyon sayesinde , bu içsel güçler ortaya çıkıyor ve sorunlarımızı çözmek için beynimizin çok daha yüksek bir yüzdesini kullanabiliyoruz. Bununla, çözümler ve cevaplar, içlerinden daha önce aşılmaz gibi görünen sorunlara bile görünür.
Meditasyonun ilk ve en önemli yararı, evde, ofiste veya başka herhangi bir yerde, birinin günlük yaşamında kendine güveni ve etkinliği arttırmasıdır. Artan irade gücü ve pozitifliği, birinin uğraştığı her çabada başarısını beraberinde getirir.
Gerçek meditasyon stresi ortadan kaldırır ve kendi içinde bir barış, neşe ve güç duygusu yaratır. Bilimsel testler, kişinin bağışıklık sistemini güçlendirdiğini ve sağlıklı kaldığını göstermiştir. Gelişmiş bilinç düzeyi ile kişinin sezgisini uyandırır, bedeni onarır ve birinin olumsuz duyguları gidermesine yardımcı olur.
Meditasyonun%2BYararlar%25C4%25B1
Meditasyonun Yararları
Gerçek meditasyon sadece sık görülen rahatsızlıklar için değil aynı zamanda tedavi edilemez hastalıklar için kanıtlanmış bir alternatif tedavi yöntemidir. Bu, herhangi bir ilaç sistemi tarafından bilinmeyen daha yüksek iyileştirici güçlerin kilidini açar.
Ülkemizin önde gelen birçok doktoru, bu meditasyonu sadece hastaları için önermekle kalmıyor, aynı zamanda bu meditasyonun kendi uygulayıcıları. Praanayam ile meditasyonun bir arada olması Astım, yüksek tansiyon, stres ve öfke gibi mucizevi bir şekilde yüksek kür oranlarına sahiptir.
Gerçek meditasyon sadece mutlu, sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmemize yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda sonuçta Yaratıcımızı, Tanrı’mızı fark etmemize yardımcı olur.
Maneviyat ilkelerine göre , Tanrı’nın sözleri kurtuluş sağlar , böylece ruh kısır doğum ve ölüm döngüsünden kalıcı bir özgürlüğe kavuşur. Bir kişi, Tanrı’nın varlığını görselleştirebilir ve sürekli mutluluk elde edebilir.
Kişi hayatın akut ıstıraplarından kaçabilir.
Kişi arzularını güçlendirebilir ve böylece AIDS, Kanser, Hepatit, vb. Gibi kronik hastalıklara karşı güvenlik kazanabilir.
Başlatılan kişi her erdemli alanda ilerleme sağlayabilir.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.