Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17 °C
Az Bulutlu

Kelle Nasıl Temizlenir ve Servis Yapılır.

08.02.2019
422
A+
A-
Kelle Nasıl Temizlenir ve Servis Yapılır.

Kelle Nasıl Temizlenir ve Servis Yapılır.

Kelle kültürümüzü seviyorum. Temmuz, Ağustos ayları hariç çok sevdiğim sakatatlar içerisinde yerini alır. Hele çok iyi kızarmış ise daha da çok mutlu oluyorum. Kime desem kelle yer misin ?Aldığım cevap kesinlikle yemem olur. Hiçte öyle değil lezzetli ve yemesi çok hoş dur kellenin.
Aşağıdaki izleyeceğiniz video kellenin temizlenme anı ve servis edilmesini gösteriyor. İlgi ile izleyeceğiniz den eminim. Belik kelle sevmeyenler bu videoyu izleyince fikir değiştirirler.
okuokubil.com

Kelle%2BEti
Kelle Eti

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.