Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Çarpıtıcı Haberler İle Hoş geldin 1970 li Yıllar.

12.02.2019
372
A+
A-
Çarpıtıcı Haberler İle Hoş geldin 1970 li Yıllar.

Çarpıtıcı Haberler İle Hoş geldin 1970 li Yıllar.

Başlık bu şekilde. Bu haberleri yapanlar sanırım akıl tutulması yaşayan bu milletin duyguları ile oynayan bazı diyorum evet bazı kişiler yada kişi bilemeyeceğim.
 Ey yukarıdaki  başlığı atan aziz dostum sen hiç 1970 li yılları görüp yaşadın mı?  Bahsettiğin başlıktaki gibi olmayan gazı, olmayan tüpü, olmayan yağı alabilmek için kuyruklara girip bekledin mi?
Şimdi başlık attığın habere gelince. Önce Allah’tan kork sonrada vicdanından.
Yıl 2019 evinde, mutfağında,parkında , dolabında,cüzdanında neyin eksik? Her şeyin var her şeyimiz var işte sana 2019 yılının özeti. her şey varda ne yok biliyor musun insanlık yok.
Kardeşim bu devlet içeride, dışarıda zalimler, örgütler ile uğraşırken içerideki hainler ekonomimizi allak bullak etmek için var olan gıdaları depolayarak pazara çıkarmazlar ise ve bu mücadelede devlet her türlü önlemini almaya başlayıp halkına ucuz gıda almaları için büyük şehirlerde belli noktalarda satış arabaları kurduysa bunun adı hoş geldin 70 yıllar demek mi? iyi ki sizin takipçi lerinizden ve okuyucularınızdan değilim. Yazacak çok şey var ama kendimce özünü yazmak istedim. Sevgiyle kalın.
okuokubil.com

Yalan%2Bhaber%2B70%2By%25C4%25B1llar
Yalan Haber 70 li Yıllar

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.