Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Blog Sayfamdaki Gizli Kahramanlar….

02.02.2019
530
A+
A-
Blog Sayfamdaki Gizli Kahramanlar….
Blog Sayfamdaki Gizli Kahramanlar….
okuokubil.com%2BBlog%2BSayfas%25C4%25B1
okuokubil Blog Sayfası

Her insanın bir destek alacağı,danışacağı, güveneceği ve yanında olduğunu hissedeceği birileri olmuştur.
Facesmile.org forum sitemde ve okuokubil.com blog sayfamda beni yalnız bırakmayan hep yanımda olduklarını hissettiren bana yazarlık yaparak destek olan mestiyar ve yogalover dostlarıma bir teşekkür sayfası açmak istedim.Gerçekten çok değerli bulduğum fikirleri ve görüşleri ile taktir ettiğim Mestiyar hocam açık yürekli,kalemi güçlü kişiliği oturmuş benim için önemli bir insan dır.
Yogalover hocam yoga ve rüya tabirleri ile iç içe olup rüyalar aleminin sırlarını açığa çıkaran güçlü önsezgileriyle beni şaşırtan çok hassas yapıya sahip olup kim sesiz hayvanlara evinin kapısını açıp sahip çıkan  harika bir insandır.
Facesmile formunda bizimle olan Rabia hocama da buradan sevgiler iletiyorum. Bir birinden değerli Erciyes üniversitesi öğrenciler ininde katkılarını unutamam. Hepsinin ellerine sağlık açtıkları İngilizce konular ile bir çok takipçimize ve okurlarımıza ışık oldular. Yol oldular, ne mutlu bana ki böyle güzel insanları tanıdım. Okuokubil.com bir gün daha da ileriye gidecek Google ve Adsense destekli olması beni mutlu ediyor. İnşallah bu uzun yolda nice okurlarımıza yardımcı oluruz katkı sağlarız ne mutlu bize.
okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 4 YORUM
  1. Anonim dedi ki:

    her yerde bir kahraman mutlaka vardır.

  2. yogalover dedi ki:

    emek karşılıksız kalmaz….ayni ruhu paylaşan ikiz ruhlar birbirinin bulur ve destekler…her zaman daha da ileri….

  3. OkuOkuBil dedi ki:

    Çok teşekkür ederim hocam saolun