Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Belongs To You Jesus.

05.02.2019
1.171
A+
A-
Belongs To You Jesus.

Belongs To You Jesus.


İngiltere merkezli Çoklu Ödül Kazanan İncil hissi PURIST OGBOI, “Ben Size Aittir İsa” başlıklı yepyeni bir single ile geri döndü.
Bu şarkı basitçe Rabbine ve kurtarıcılı İsa Mesih’e bir aşk mektubu. Hayatının yolculuğunda yaptığı pek çok şey için derin bir şükran yerinden doğmuştu. “SİZİN İSA’NDIN”, Purist’in gelecekteki albümü [ZAFER PROJESİ] ‘nin ikinci single’sı
SYNERGY VOL 2 CANLI KAYIT KONSERİ’nden gelen bu olağanüstü single ve aynı derecede çarpıcı bir müzik videosu eşliğinde. Şarkı ve video, Londra İngiltere’deki Thameside Theatre’da CANLI olarak kaydedildi.
Simge kuleleri Fred Williams’ın yönettiği basitlik kaydı ve video için çok ödüllü yapımcı Evans Ogboi tarafından üretildi.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.