Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Zamanın avantajını kullanarak Yaşayın.

29.01.2019
378
A+
A-
Zamanın avantajını kullanarak Yaşayın.

Zamanın avantajını kullanarak Yaşayın.
Kum%2BSaati
Kum Saati
Ne zaman bir okuma yapsam, her gün ruh dünyası hakkında birçok şey öğrenirim, çoğu zaman tüm derslerin büyük çoğunluğunun diğerleri arasında affetme, şifa, koşulsuz sevgi ile ilgili yapması gerekir.
Gerçek şu ki, bu dersler sayesinde büyümeye devam etme ve her gün daha iyi bir insan olma fırsatım oldu.
Merhaba, adım Bhagavan Vásquez ve bugün sizleri çok fazla yansıtmamı sağlayan aşağıdaki anekdotu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Birkaç hafta önce, günlük öğrendiğim birçok ders arasında, affetme inancımı güçlendiren ve çevrenizdeki herkese değer veren bir hikayeyle istişare içinde buluşma fırsatım oldu.
Valencia kentinde özel okumalar yaptığım son günümdü. Her gün sekiz (8) ila on iki (12) kişi arasında – beni tamamen bitkin bırakan bir şey alırım – gerçek şu ki, son okumalardan birinde Mariale diyeceğim bir kıza giriyorum (isimlerinin kimliğine saygı gösterecek şekilde değiştiriyorum) kişi) Mari kız kardeşiyle özel okumalarıma katılmıştı, psişik bir ortam olarak, olumsuz mesajlardan hoşlanmadığım için ruhlardan her zaman sadece şifa mesajları vermelerini rica ediyorum. Ruhlardan kendilerini sadece bizimle bir şeyleri iyileştirmek zorunda olanları ya da bizlerle onlarla tanıştırmalarını isterim; İstediğimiz kişi değil.
Bu açıklamadan sonra, Mari’nin vefat eden sevdiklerinin mesajlarını iletmeye başladım, ilk önce büyükbabalarını hissettiğimi, selamlamak için mutlu bir şekilde yaklaştığını hissettim, babaannelerinin büyük mutlu olduğunu, güzel saçlı, genç bir kadın olduğunu hatırlıyorum. temiz bir cilt; babasının dedesi ise, birkaç kelimeden oluşan ciddi bir adam olarak çok iyi görünüyordu. Her ikisi de torunlarını gelip selamlayabildikleri için mutluydu (onları hiç tanımadığı halde), onlar genç ruhlardı, kadın 28 ila 33 yaş arasındaydı ve adam, bana 36 yaş ve üstü bir yaş gösterdi. az. Çabucak, gördüğüm, duyduğum ve hissettiğim her şeyi Mariale’ye aktarıyordum. Bir sonraki hareket, kanser enerjisini hissettim, vücudumu istila ettiğimi hissettim ve aynı zamanda genç kadına sorduğum bir felç (serebrovasküler olay) hissettim,
Bir insanın aynı anda iki hastalığa yakalandığını hissetmek için şok oldum, adam bana göründü ve kızıyla tekrar konuşmaktan memnun olduğunu söyledi.
“Baban burada ve seni tekrar görmekten mutlu olduğunu, seninle tekrar konuşmaktan mutlu olduğunu bilmeni istiyor, seninle gurur duyduğunu söylüyor; Ayrıca, yaşayabilmeleri için mümkün olduğunca insanca yaptıklarını söyledi, çünkü hastalıklarınızı taşımanız kolay değildi “- Genç kadına dedim.
Genç kadın başını salladı ve şöyle dedi: “Babam ilk önce felç geçirdi, bu yüzden uzun ömürlü olmayacağını düşündük. Görünüşe göre yanılmışız.
-Neden?
-Babam, kanser gelene kadar zamanla ACV’sini aştığında zamanla iyileşmeye başladı. Eğer üstesinden gelemediyse.
O anda, kızın babası bana gelir ve şöyle der: “Ona kazayı sor.”
-Baban bana bir kazadan bahsetti. Hiç kimsenin ölebileceği bir kaa geçirdi mi, ama sana bir şey olmadı mı?
Evet, “Mariale cevap verdi.” Bir süre önce, yolda bir kaza geçirdim, eski kocamın yanındaydım ve neredeyse ölüyorduk.
– “Ona asla uzun süredir birisiyle rahatsız etmemesini söyle, onu bir daha ne zaman göreceğini asla bilemeyecek” – babası bana fısıldadı. “
-Baban seni uzun süre rahatsız etmeyecek bir şeyler fısıldıyor. Bu sana mantıklı geliyor mu?
Evet. Kazadan önceki günlerde tatildeyken Margarita’daydım, babamla konuştum ve ona şeker getireceğime söz verdim. Ama kader için taşıdığım şeker karıncalarla doluydu ve onları atmak zorunda kaldım. Valencia’ya geldiğimde, babama ne olduğunu söyledim ve bana inanmadı, onları inkar ettiğini düşündü ve konuşmamı elinden aldı. Kendimi çok kötü hissettim ama hiçbir şey yapamadım. Sonra seyahate geri döndüm ve kaza oldu.
Zaten hastanedeyken babam beni o halde gördüğünde bana şöyle dedi: “Ne aptalım, ölebilirdin ve beni aptalca bir şey için rahatsız ettiğim için özür dileyemezdim. Gerçekten uzun zamandır birisiyle rahatsız etmemeliyiz. Onu bir daha ne zaman göreceğimizi bilemeyeceğiz. “
O anda genç kadının babası bana gelir ve şöyle der: – “Ona hayallerinden geldiğimi ve bu şekilde iletişim kurabileceğimizi söyle”.
-Sen ve baban rüyalar yoluyla konuşuyorsunuz, o bana söyledi.
-Ne etkileyici-Mariale’yi şaşırmış bir yüzle ifade eder. Ve sonra ekle:
– Babamın ölümünden sonra, dualarımda ona her zaman söyledim, bana seni tekrar görmem için son bir şans ver, ve seni kucaklamaya çevirdim; ve elbette, söylediğiniz gibi, babam bir rüyada bana göründü ve onu son kez tekrar görebildim.
Mariale nefes alırken sessiz kalmaya devam etti ve sonra ekledi: “Bazen yakın çevrede olduğumuzda insanlardan faydalanmayız. Onlara onları ne kadar sevdiğimizi asla söylemeyiz ve bu eylemi yalnızca kişi çoktan ayrıldığında gerçekleştiririz. Babamı her zaman seveceğim ve bana öğrettiği her şey için minnettar olacağım.
– “Onlara her zaman dikkat edeceğiz, onlara kötü bir şey olmayacak, ama bariyerleri kırmamalarını söyle. Her zaman olayların olmasını engelleyemeyiz; ve lütfen, ona mutlu olmasını söyle, geçmesi gerektiğinde sayılacak tek şey bu. “- Mariale’nin babası dedi.
Genç kadın güldü ve şöyle dedi: – kardeşim için bunu söylüyor, bariyerleri zorlamayı çok seviyor. Bizimle ilgilendiğin için teşekkürler baba.
İtiraf etmeliyim ki, bu hikaye sayesinde affetme ve koşulsuz sevgi hakkındaki inançlarım daha da vurgulandı. Hayat her gün, sevdiğimiz ve takdir ettiğimiz kişilerle mümkün olduğunca paylaşma fırsatı veriyor, ancak yine de EGOS’umuzun sürekli değişimlerinden dolayı bu mutluluktan asla yararlanamıyoruz. Saçma kavgalar ve iktidar mücadeleleri arasında, fiziksel olarak onlarla yalnızca bu yaşama sahip olduğumuzu unuturuz ve bir kez ayrıldıklarında, varlıklarını yalnızca manevi bir şekilde tadabiliriz.

Alıntıdır.
okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.