Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Yollar Bembeyaz Kar Kendini Gösterdi.

09.01.2019
303
A+
A-
Yollar Bembeyaz Kar Kendini Gösterdi.

Yollar Bembeyaz Kar Kendini Gösterdi.

ne güzel doğanın karla kaplanması toprağın kar sularını içine emerek en alt katmanlara göndermesi gelecek yılın tarlalardaki bereketinin göstergesi oluyor şimdiden.
Çok güzel yağıyor kat taneleri uçuşarak sağa ,sola savrularak yeri bembeyaz örtüyor insanın seyrettikçe seyredesi geliyor neredeyse unutmuşuz kar topu oynamayı, kardan adam yapmayı,kızaklar ile kaymayı.Ya o sarkıtlar otuz sene,kırk sene öncesi bir metre boylarınca damlardan sarkarlar bizde onları kırıp kılıç oynardık. Evet bugün gördüm o sarkıtları önce arabanın kenarlarında sonra çatıların kenarlarında -7 derece hava şartları olunca bu güzelliklerde çıkıyor ortaya. Bir faydası daha var ki çok önemli mikropları öldürüyor bu soğuk hava inşallah bereketli seneler yaşarız. Sebze,meyve bol olur Çiftçinin yüzü güler tüketicide ucuz sebze ve meyve yemiş olur.

Kar%2BG%25C3%25B6r%25C3%25BCnt%25C3%25BCleri
Kar Görüntüsü

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.