Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Az Bulutlu

Y24 El Kaya Delme Makinesi.

09.01.2019
553
A+
A-
Y24 El Kaya Delme Makinesi.

Y24 El Kaya Delme Makinesi.

Y24 El Kaya Delme Makinesi. Okuokubil
Y24 El Kaya Delme Makinesi.

Xiamen İyi Madencilik ve Sondaj Ekipmanları A.Ş., (GMD olarak kısaltılır), Çin merkezli profesyonel bir delme aletleri üreticisi ve tedarikçisidir. Ürünlerimiz yaygın olarak açık ocak veya yer altı madenciliği, hidrolik mühendisliği, köprü mühendisliği, inşaat mühendisliği, geoteknik mühendisliği ve diğer alanlarda kullanılmaktadır.

Başlıca ürünlerimiz
1, DTH (Aşağı Delik) Çekiçleri ve Uçlarıdır.
2, TOP Çekiçli Delme Araçları
3, Küçük Delik Delme Araçları
4, Kaya Yıkım Araçları
Ürünlerimiz Atlas Copco, Sandvik, Ingersoll-Rand ve diğer tanınmış üreticilerin ürünleri gibi dünyaca ünlü marka ile mükemmel şekilde eşleştirilebilir.
Ürünlerimizi kaliteli bir alaşımla yapıyoruz, bu nedenle güçlü ve güvenilirler. Ürünlerimizin doğruluğunu büyük ölçüde artıran her türlü CNC torna, freze, taşlama ve diğer gelişmiş işleme ekipmanlarına sahibiz. Çok amaçlı otomatik kontrol fırını, 2,5 metre çapında derin kuyulu fırınlar ve diğer ısıl işlem ekipmanları, ürünlerin güvenilirliğini sağlar. Ultrasonik hata dedektörü ve diğer uluslararası üst test ekipmanları iyi kaliteyi güçlendirir.

Misyonumuz

her zaman kendimizi sürekli geliştirmemiz için itici güç olmuştur.
“DRILL BETTER”, müşterilerimize yüksek kaliteli ürünler sunmak için en gelişmiş üretim ekipmanlarını ve teknolojisini kullanmayı hedeflediğimiz anlamına gelir.
“DRILL DAHA FAZLASI”, tasarımları, hammaddeleri ve işçiliği durmadan optimize ederek müşterilerimize metre başına en düşük delme maliyetini sağlama konusunda her türlü çabayı gösteriyoruz.

GMD, müşterilerimize en güvenilir tedarikçi olma hedefine ulaşmak için çaba sarf ediyor, sizinle işbirliği için sabırsızlanıyoruz. Y24 El Tipi Kaya Delici fiyat
http : //www.win-win-drilling.com/

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.