Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17 °C
Az Bulutlu

Volkan Şen Yunanistan Yolcusu.

05.01.2019
342
A+
A-
Volkan Şen Yunanistan Yolcusu.

Volkan Şen Yunanistan Yolcusu.

5c2f649667b0aa25cc16d0f0
Volkan Şen

Atiker Konyaspor’dan ayrıldıktan sonra kulüpsüz kalan milli futbolcu Volkan Şen’le ilgili olarak Yunan basınından gündem yartan bir transfer iddiası geldi.
Milli futbolcu Volkan Şen, Bursaspor’la yaşadığı Süper Lig şampiyonluğunun ardından Trabzonspor ve Fenerbahçe formaları da giymişti.

Son olarak geçtiğimiz sezonun devre arasında Trabzonspor’dan bedelsiz olarak Atiker Konyaspor’un yolunu tutan Volkan, geçtiğimiz yaz Konya’dan da ayrılmıştı.

ROTASI BELLİ
O gün bugündür kulüpsüz olan 31 yaşındaki sağ kanat oyuncusuyla ilgili Yunanistan’dan bomba bir iddia geldi.
Ülkede yayım yapan Iefimerida’nın okuyucularıyla paylaştığı habere göre milli futbolcunun yeni rotası Yunanistan olacak.

Haberde Aris yönetiminin oyuncuyu kadrosuna katabilmek için görüşmelere başladığı ifade edildi. Yarım sezondur futbol oynamayan ve bonservisi elinde olan Volkan’ın güncel piyasa değeri 750 bin euro’ya kadar düşmüş durumda. (Fanatik)

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.