Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Ucuz Kahraman Trump. Cheap Hero Trump.

15.01.2019
440
A+
A-
Ucuz Kahraman Trump. Cheap Hero Trump.

Ucuz Kahraman Trump. Cheap Hero Trump.

başkan Trump yine büyük bir devletin başkanı olduğunu ya unutuyor yada bu adam ABD başkanlığına yakışmadığını her gün yaptığı açıklamalarla onaylıyor.
Türkiye’yi saçma sapan paylaşımlarla tehdit etmeye alışmış bu Trump. Gerçi bu adamı sadece biz eleştirmiyoruz kendi vatandaşları da pek ciddiye almıyorlar, hatta salonda konuşurken gülüşmelere başlıyorlar  rezil ola ola günlerini geçiriyor sayın Trump.
ne yaptığı ne dediği birbirini tutmayan açıklamalar ile piyasayı allak bullak etmeden başka bir işe yaramayan bu adama haddini bildirmek lazım mı? lazım. Peki kim yapacak bunu gözünü  karartarak sanırım Cumhur başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan yapacak. Yapsın Arkasındayız 1974 yılında başbakan Bülent Ecevit kıbrıs barış harekatını ABD ye rağmen nasıl yaptıysa bizde fırat!ın  doğusuna acilen harekat yapmamız lazım.
Bir gece ansızın gelebiliriz sözü artık eskimeye başladı ,kuru laf olmaya başladı. O kadar  yığınak yaptık askerimizi oraya diktik peki o zaman neyi bekliyoruz, biz bekledikçe adamlar tehdit lerine devam edeceklerdir. Başlat harekatı herkes rahatlasın. beklemenin bir anlamı yok artık. Yanı başımızda bir terör devleti kurulmasına asla izin vermeyiniz. Bu teröristler  bizim geleceğimizi ve gençliğimizi tehdit etmekte vatanımıza, toprağımıza,bayrağımıza,göz dikmektedir.
Trump’ın alçak tehditleri boş laflardan ibarettir. Düşünür müsünüz? Bir büyük devletin başı canı sıkıldıkça Twitter’dan açıklama yapar mı? Kendi iç ülke meselesine bizi alet ederek puan toplamaya çalışmasından başka bir işe yaramayacak olan bu açıklamalarına karşılık bile vermeye gerek duymadığımızı görüyorum.
Çok yakında boyunun ölçüsünü alacaktır onuda biliyorum.
Okuokubil.com

Ba%25C5%259Fkan%2BTrump
Başkan Trump

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.