Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Twitter Hesabı Nasıl Gizlenir?

25.01.2019
1.142
A+
A-
Twitter Hesabı Nasıl Gizlenir?

Twitter Hesabı Nasıl Gizlenir?

Bazen hesaplarımızı gizlemek için nasıl yapıldığını araştırmayı düşünürüz. Ama bir türlü vakit bulup ta bunu bir türlü gerçekleştiremeyiz. Gelin bu işi bugün yapalım ve Twitter hesabı nasıl gizlenirmiş öğrenelim.

Twitter Hesabı Nasıl Gizlenir? ,Twitter hesabı gizleme nasıl yapılır?, Korumalı Twitter hesabı nedir ?

Dünyanın en çok kullanılan sosyal ağlarından Twitter hesabınızı varsayılan ayarlarıyla kullanırken bir tweet gönderdiğinizde, bunu herkese yayınlamış oluyorsunuz. Tweet’lerinizi sadece takipçilerinizin görmesini istiyorsanız Twitter hesabınızı gizleyebilirsiniz. Twitter hesabı nasıl gizlenir?

Twitter hesabı PC’den nasıl gizlenir?
Bilgisayarda Twitter kullanıyorsanız, hesabınıza giriş yapıp sağ üstte yer alan profil fotoğrafınıza tıklayıp Ayarlar ve gizlilik seçeneğine gidiyoruz.

Gizlilik başlığı altında bulunan Tweet gizliliği bölümünde “Tweetlerimi korumaya al” seçeneğini işaretleyip sayfayı aşağı kaydırarak Değişiklikleri kaydet butonuna tıklıyoruz.

Değişiklikleri kaydetmek için Twitter şifremizi giriyoruz ve işlemleri tamamlıyoruz. Hepsi bu kadar. İyi günler dilerim.

Twitter%2BOkuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.