Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Sirke ile Dişleriniz 2 Dakikada Bembeyaz Olacak.

04.01.2019
331
A+
A-
Sirke ile Dişleriniz 2 Dakikada Bembeyaz Olacak.
2 37
Sirke ile dişler beyaz

Sirke ile Dişleriniz 2 Dakikada Bembeyaz Olacak.

Dişler zamanda çay, kahve veya sigara alışkanlığı ile sararmaktadır. bunu beyazlatmak için diş macunlarıda yeterli olmamaktadır. Diş hekimlerine de sürekli olarak gitmek hem zaman hem de maddi kayıp yaratır. Sizlerde evdeki doğal malzemelerle dişlerinizi doktorların bile kıskanacağı kadar beyaz yapabilirsiniz.

Malzemeler;

1 Tatlı Kaşığı Karbonat

1 Çay kaşığının çeyreği kadar sirke

1 çay kaşığının çeyreği kadar kaya tuzu.

Uygulanması;

Tüm malzemeyi karıştırın. Macun kıvamı alacaktır. Bu karışıma fırçanızı batırarak 2 dakika boyunca fazla bastırmadan dişlerinizi fırçayın. Uygulama sonunda dişlerinizin bembeyaz olduğunu göreceksiniz. Dişlerinizin sürekli bembeyaz olmasını istiyorsanız bu uygulamayı haftada 2 akşam yatmadan önce uygulamanız gerekmektedir.

Bu uygulama ayrıca ağzınızdaki bakteri ve virüsleri yok edecektir.

evde dis beyazlatma yontemleri sadece uc dakikada bembeyaz 1526037215 4393
Evde Diş  Beyazlatma

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.