Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Sindirimi Nasıl Güçlendiririz?

04.01.2019
373
A+
A-
Sindirimi Nasıl Güçlendiririz?

Sindirimi Nasıl Güçlendiririz?

Günümüzde birçok insan mide problemleri, gaz, hazımsızlık, kalpte yanma ve yemek sonrası yorgunluk çekmektedir

Ayurveda bu konuda çok basit ve etkiye sahip çözümler sunmaktadır. Bedenin yeterli besini alabilmesi için, canlı ve yerleşik bir ortama ihtiyaca vardır. Yemek yemek hayatiyet kazandırır. Ayurveda’ya göre yemek yemek sadece bedeni değil bilincin gelişmesine de etki eder. Yemek yerken dikkatin yediğimiz gıda, yeme işlemi ve midemizde olması sindirimi arttırır.

Diğer bir yöntem ise yaşam tarzı ve beslenme alışkanlıklarını genel olarak değiştirmektir. Bunun için Ayurveda Doktorundan nabzınızı öğrenerek, size uygun uygun değişiklikleri yapın. www.dogaarinma.com’u ziyaret ederek Ayurveda Merkezi’nden randevu alın ve konsültasyona girin.

Jatharagniyi Güçlendiren Bazı Bitkisel Formüller
1.AMRITH KALASH
Himalayaların saf ortamında yetişen değerli bitkiler özel yöntemlerle toplanıp,özel formülle hazırlanarak değerli ve güçlü bir bileşim elde edilir. Bir bitkisel Gıda Desteğidir.

2.MAHARISHI AMRITH KALASH MA-4 ve MA-5
AMRİTH KALASH, MA-4 isimli meyve ve bitki özü karışımı bir macundan ve MA-5 isimli bitkisel tabletten oluşur. Tek tek kullanılabileceği gibi,birlikte alınırsa daha güçlü bir etki oluşur.

Himalayaların saf ortamında yetişen değerli bitkiler özel yöntemlerle toplanıp,özel formülle hazırlanarak değerli ve güçlü bir bileşim elde edilir. Bir bitkisel Gıda Desteğidir. En az 6 ay olmak üzere ,uzun süre kullanılması tavsiye edilir.Bir kutusu 1 aylık kullanım içindir. MA-4 sabah akşam 1 tatlı kaşığı,MA-5 sabah akşam 1’er tablet alınır.
3. MA – 154
4. MA – 345
5. MA – 579

Agni ve Sindirimi güçlendirmek için tavsiye ettiğimiz bazı Ayurvedik tedavi yöntemleri:
1.PANCHA KARMA
2.YOGA Asana ve Pranayama egzersizleri
3.Doğru Beslenme
4.Uygun Hayat tarzı
Alıntıdır.

ba%25C4%259F%25C4%25B1%25C5%259F%25C4%25B1kl%25C4%25B1k sistemi nas%25C4%25B1l g%25C3%25BC%25C3%25A7l%25C3%25BC olur
Sindirim sistemini güçlendirmek

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.