Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Şeytanın Aklının Almadığı Kazalar Oluyor.

11.01.2019
335
A+
A-
Şeytanın Aklının Almadığı Kazalar Oluyor.

Şeytanın Aklının Almadığı Kazalar Oluyor.

Optimum karşısından Eryaman’a giden bir yokuşu muz var,  virajlı inerken de çıkarken de sıkıntılı bir yol, yokuş yukarı çıkarken maksimum hızınızın 60 km yi geçmemesi gerekiyor. inerken de belki daha az bir hız ile kontrollü yavaş yavaş inmek gerekiyor ve bu yolda sürekli kazalar eksik olmuyor.
Bunu Eryaman sakinleri gördüğü için biliyor ve temkinli inip çıkıyorlar. Ama burayı bilmeyen sürücüler virajı alamayarak şeytanın bile aklının ermediği türde kazalara sebep veriyorlar.
arabalar refüjü  aşarak kaldırıma çıkıyor yada karşı yöne fırlıyorlar. Gecen senelerde böyle bir kazada yokuş aşağı inen bir araç refüjü aşarak karşı yönden gelen bir araca çarparak durmuş ve korkunç görüntüler ortaya çıkmıştı.
Bu gün bahsettiğim kazayı gördüğümde yukarıda ki bahsettiğim şeytanın bile aklı ermez kazalardan birisi gibi geldi. Allah kazayı yapanların sağlığını sıhhatini versin ve geçmiş olsun.

Kaza%2Byapm%25C4%25B1%25C5%259F%2Bara%25C3%25A7
Kaza Yapmış Araç

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.