Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Rüyada Göbek Bağı Görmek Neye Yorumlanır?

26.01.2019
387
A+
A-
Rüyada Göbek Bağı Görmek Neye Yorumlanır?

Rüyada Göbek Bağı Görmek Neye Yorumlanır?
Annelerimiz eskiden bebelerin kordonunu (göbek bağı)adet derler saklarlardı. Günümüzde bu hala var mı? Merak ediyorum. Neden sakladıklarını da anlamış değilim. Ama araştırmalarım sonucu  tıbben göbek bağının işe yaradığını öğrendim. Buna  diğer bir bölümümüz olan genel sağlık konusunda ayrı bir sayfa açacağım. Şimdi gelelim Rüyada göbek bağı görmek neye yorumlanır onu değerli rüya ve yoga hocamız yogalover’in yazılarından okuyalım.
Rüyada göbek bağı/kordonu en sevdiğim sembollerden biridir ve bir o kadar da anlamlı. Çünkü artık birine bağımlılıktan kurtulup tek bir birey olarak yaşama ayak basmanın ilk aşamasıdır da ondan. Tıpkı göbek bağının kesildiğinde, annemizin o sımsıcak korunaklı mabedinden bizi ayırmaları gibi…Bu sembol bir bakıma bireyselliğinizi yitirip tekrar birine bağlanma ihtiyacı duyduğunuz bir anda ortaya çıkabilir veya bireyselliğe adım attığınız dönemin başlangıcında duyduğunuz bilinmezlikten kaynaklanan bir endişeyi de sinyal veriyor olabilir. Diğer taraftan göbek kordonu, anneyle kopmuş olan maneviyat bağınızın eksikliğini de size hatırlatıyor olabilir. Hala hayatta ise belki de onu aramanız için güzel bir çağrı olabilir!
G%25C3%25B6bek%2BBa%25C4%259F%25C4%25B1
Göbek Bağı 

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.