Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Plastik Film Yıkama Hattı

13.01.2019
373
A+
A-
Plastik Film Yıkama Hattı

Plastik Film Yıkama Hattı. 

1. Tarihçemiz
ZHANGJIAGANG JEEPLAS MAKİNA TEKNOLOJİSİ CO., LTD. 1998 yılından bu yana plastik ekstrüzyon ve geri dönüşüm ekipmanları için profesyonel bir üreticisidir. Mükemmel Ar-Ge ekibi, yılların tecrübesi, ürünlerimize çok güven duymamızı sağlar.
2. Fabrikamız
Fabrikamız, Çin’in en gelişmiş Yangtze Nehri ekonomik dairesinde, güzel manzarası ve nehir kıyısı ile denize ulaşmaktadır. Tüm ülkede ünlü bir bahçe kentidir. Ulusal Zhangjiagang Serbest Ticaret Bölgesi, Zhangjiagang uluslararası rıhtım, G2, G42, S38, S19 ekspres yolu, Hutong hızlı tren, Jinghu hızlı tren, etrafta, deniz, kara ve hava trafiği çok uygundur, fabrika daha büyük ve daha güçlü olmak için.
3. Ürünümüz
Temel ürünler: tek / çift vidalı ekstruder, PVC / ahşap plastik profil üretim hattı, PVC / ahşap plastik levha üretim hattı, PS profil / levha üretim hattı, ABS profil üretim hattı, plastik boru üretim hattı ve çeşitli çevre yardımcı makineleri.
4. Ürün Uygulaması
Makinelerimiz plastik levha, plastik profil, plastik boru üretimi ve plastik geri dönüşüm tesisinde yaygın olarak kullanılmaktadır.
5. Sertifikamız
Her zaman firmamızın tüm başarısının doğrudan sunduğumuz ürünlerin kalitesiyle doğrudan ilgili olduğunu düşünüyoruz. ISO9001, ISO14000: 14001 SGS yönergelerinde ve sıkı kalite kontrol sistemimizde belirtilen en yüksek kalite gereksinimlerini karşılarlar.
6. Üretim Ekipmanları
Müşterilerimiz için tasarım ve üretim yeteneğine sahibiz. Mühendislerimiz plastik makinede 20 yıldan fazla deneyime sahiptir ve standart plastik panel, sac, profil, boru makineleri konusunda uzmanlaşmıştır. Ayrıca müşterilerin talebine ve yerel gereksinimlere göre makineler tasarlayabiliriz.
7. Üretim Piyasası
Yüksek kaliteli makine, hızlı ve özenli hizmet, istikrarlı ve sorumlu satış sonrası, JEEPLAS MAKİNA Güney Amerika, Doğu Avrupa, Orta Doğu, Güneydoğu Asya, vb
. Servisimiz
Anahtar teslim çözüm, uluslararası ticaret, üretim, kalite kontrol, muayene ve benzeri sağlamak için profesyonel ekibimiz var. Hepsinden önemlisi, mühendisler ayrıca kurulum ve test için yurtdışında da hizmet verebilir. Ve çevrimiçi hizmetimiz teknoloji desteği için 24 saat / 7 gün. Plastik Film Yıkama Hattı.
SİTEYİ TIKLAYINIZ

Plastik%2BFilm%2BY%25C4%25B1kama%2BHatt%25C4%25B1.
Plastik Film Yıkama Hattı.

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.