Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9 °C
Hafif Yağmurlu

Müşteriyi Çoklu Alış Verişe Yönlendirmek

02.01.2019
290
A+
A-
Müşteriyi Çoklu Alış Verişe Yönlendirmek

Müşteriyi Çoklu Alış Verişe Yönlendirmek

Uzun ve düz koridorlar müşterinin hızlı bir şekilde hareket ederek ürünü geçmesine yol açar. Müşteriler koridorlara bakan veya ortaya yerleştirilmiş koridor masalarındaki ürünleri alırlar, böylece sezon satışlarını ve müşteriyi çoklu alışverişe yönlendirmek için yavaşlatma gücü kullanılır.

Pozitif Negatif düzen
•Ürün azsa stokun bittiği imajını yaratır.
•Ürün düzensiz ve çok sıkışıksa satın alma isteğini yok eder.

Mekâna göre stok miktarı
Müşterinin beynine kaydolan ilk izlenim, ürünleri görür görmez oluşan anlık bir yargıdır. Çok fazla veya az stok, satış mekânının bir depo gibi görünmesi, müşteri tarafından algılanan değerin düşmesidir.
Okuokubil.com

indir
Müşteri

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.