Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Menemenci Kelin Yeri Çakallı-Samsun.

19.01.2019
553
A+
A-
Menemenci Kelin Yeri Çakallı-Samsun.

Menemenci Kelin Yeri Çakallı-Samsun.

Soğuk bir akşam Samsun dönüşü menemenci Kelin yeri’ne uğruyoruz. içeriye girerken nostaljik bir görüntü ve ışıklandırma var, bahçenin girişinden içeriye doğru yürürken adeta antikacı dükkanına girmiş gibi hissediyorsunuz kendinizi.
O eski televizyonlar,gaz lambaları,gitarlar,sazlar,tabaklar,vazolar,plaklar,eski radyolar gerçekten görülmeye değer. Yanı kış,soğuk demesem dışarıya oturacağım neredeyse.

İçeriye girerken sizi yine çok güzel bir dekor karşılıyor. Güzel bir soba, üzerinde kaynayan çaydanlıklar mis gibi yeni demlenmiş taze çay kokusu ile birlikte bir masaya oturuyoruz.

 

Menemenci Kelin Yeri Çakallı-Samsun

Menemenci Kelin Yeri Çakallı-Samsun

Önce kendi yapımları sıcacık ekmek geliyor, arkasından tereyağı ve bal, acılı ezme, bunları atıştırırken kavurmalı menemenin siparişini veriyoruz.

Kavurmalı Menemen

Kavurmalı Menemen

Menemen görünüşü ile bizi adeta büyülüyor. Kendimi kaptırmışım üç ekmek ile tavayı bitirdim. yolunuz düşecek olursa Kelin yeri’ne mutlaka uğramanızı tavsiye ederim. okuokubil.com olarak videoyu sizler için hazırladık. İyi seyirler dileriz.

Diğer Köşe yazarı Konuları İçin TIKLAYIN

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.