Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Mağaza Çalışma İzlenimi ve Örnekleri

02.01.2019
303
A+
A-
Mağaza Çalışma İzlenimi ve  Örnekleri

Mağaza Çalışma İzlenimi ve  Örnekleri

Çok güzel bir avm de çok güzel bir mağaza açılışını 11 03 2010 tarihinde gerçekleştirdik.

Malatya park avm bizim acılışımızdaki mağaza düzenini ve yoğun müşteri akışını görmüş oldu

Gerçekten de dışarıdan bakıldığında sol tarafımızdaki teknosağ tarafımızdaki mavi jeens ın ortasında ışıl ışıl parlayan renkli bir görünüm sergiliyor mağazamız.

Her açılışta olduğu gibi açılışlara özel yüzde on indirim uygulamamız ve turkcell kampanyası tanıtımı yapmamız etkili oldu mesajı alan müşteriler telofonu göstererek indirim talep ettiler.

Ürünlerimiz reyon bazında biraz eksik kaldı spor dolu dolu zenne merdane ve çocuk aksine desteksiz idi aslında ilk izlenim çok önemli biraz daha sezon ürünleri ile fazla girebilseydik daha güzel olacaktı.
.
Bayan çantalara ilgi oldukça fazla idi fiyatlarında ucuz olması diğer günler için bize yeni bir müşteri getirme avantajını sağlamış olacak.

Çanta reyonu sıkıntımızı bu açılışta da yaşadık sergileme yönünde sıkıntı çektiğimizi gören canan hanım çanta asmak için tel askıdan sipariş verdi ve iki adet çok güzel tel askı geldi bu tel askıları yeni açılacak mağazalara da yaptırarak çanta sergileme sıkıntımızı giderebiliriz.

Personelimizin satış eğitimli çalışkan disiplinli olarak göze çarpıyor olması avm içindeki diğer esnaflarında dikkatini çekmiş olmalı ki beğendiklerini vurguladılar.

Zenne reyon şefimiz heyecansız ve birazda ilgisiz açılış çalışmalarında ekibin başında fazla bir katkıda bulunamadı.

Yönetim kısmındaki arkadaşımız murat bey de zayıf kalıyor tüm mağazaya hakim olması için biraz daha atik ve heyecanlı olması gerekiyor.

107322102010075
Mağaza reyonu

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.