Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Los Blancos Nedir? Bu iki kelimenin arkasındaki gerçekler.Nelerdir.

26.01.2019
1.601
A+
A-
Los Blancos Nedir? Bu iki kelimenin arkasındaki gerçekler.Nelerdir.

Los Blancos Nedir? Bu iki kelimenin arkasındaki gerçekler.Nelerdir.
 

Los%2Bblancos%2Bnedir
Los blancos nedir

İspanya kraliyet ekibini seviyorsanız, kesinlikle Los Blancos, beyaz akbabalar, takma adlar gibi takma isimleri bileceksiniz … Peki Los Blancos nedir? Los Blancos ne anlama geliyor? Worldbandy-2011 ile birlikte  bu iki kelimenin arkasındaki gerçek anlamı öğrenin.
Los Blancos Nedir?
Los Blancos ne anlama geliyor? Real Madrid taraftarları bu takımın adını Los Blancos olarak duymuş olmalı. Peki los blancos nedir? Los blancos, bu takım için İspanyol futbol taraftarları arasında en popüler rumuzun adı.
İspanyolca’da Los blancos kelimesi beyaz anlamına gelir. İspanyolca’yı simgeleyen los kelimesinin, birçok anlamıyla Vietnamcaya çevrildiği bilinmektedir. Blancos beyaz demek, bu da bu takımın geleneksel rengi.
 

Los%2Bblancos%252C%2BReal%2BMadrid%2Btak%25C4%25B1m%25C4%25B1n%25C4%25B1n%2Ben%2Bpop%25C3%25BCler%2Btakma%2Bad%25C4%25B1d%25C4%25B1r.
Los blancos, Real Madrid takımının en popüler takma adıdır.

Bununla birlikte, kimse Los Blancos’un ne zaman çağrıldığını ve düşünüleceğini bilmiyor. Bu takma isimler ünlüdür ve Real Madrid futbol taraftarlarını daha anlamlı ve etkileyici kılar. Bu isme gelince, herkes Real Madrid’i düşünüyor. Böylece bu isim dünyadaki hayranların yanı sıra burada yaşayan insanların yaşamlarına da girdi.
Los Blancos’a ek olarak, Real Madrid’in de lakabı var mı?
Taraftarların Real Madrid takımını sevdiği ve bu takıma birçok takma ad verdiği görülüyor. Los blancos’a ek olarak, Real Madrid klübü, taraftarların şu şekilde yerleştirdikleri isimler tarafından da tercih edilmektedir:
Los Merengues
Bu aynı zamanda taraftarların Real Madrid’e verdiği isim oldukça popüler. İspanyolca Los Merengues, şekere çarpan yumurta beyazlarından yapılan bir Fransız tatlısı. Bu pastanın tadı lezzetli ve İspanyollar tarafından seviliyor.
Pastanın rengi geleneksel Real Madrid gömleğinin rengine benziyor. Bu yüzden bu takımın adı Los Merengues. Bu isim ünlü gazeteci Joaquin Parts tarafından doğdu.
Los Vikingos
İspanyol ekibinin bir zamanlar oyuncuların bazı ülkelere transferinin yasaklandığını uzun süre yaşadığını biliyordu. Yasağın kaldırıldığı 1970 yılına kadar değildi. O zamanlar, Real Madrid kulübü ev sahibi takıma katılmak için kuzey Avrupa ve kuzey Almanya’dan birçok oyuncu almak zorunda kaldı.
O zamandan beri, Vikingos adı ters anlama sahiptir. İskandinav halkı için, diğer Vikingos’u çağırmanın bir yolu var. Onlar bu toprakları fethetmeye gelen Gentiles.
Atletico taraftarlarının Los Vikingos’tan, takımı Stielike, Netzer, Jensen veya Breitner gibi Kuzey Avrupa’dan gelen insanlarla alay etmek için kullandıkları biliniyor … O sırada Real hayranları Atletico Indios adını aldı. Kelimenin anlamı, insanların Güney Amerika Yerlileri’nin Aborjin topraklarından olduğunu söylemek.
Beyaz akbabalar
Beyaz akbabalar, Real Madrid futbol taraftarları tarafından bilinen Vietnam’daki popüler isimlerdir. Bu takma ad, efsanevi Quinta del Buitre neslidir. Emilio Butragueno, Michel, Michel, Manuel Sanchis, Miguel Pardeza ve Martin Vazquez takımında 5 oyuncu var.
Taraftarlar bu ismi almak için İspanyol ekibini küçük detaylarda gözlemledi ve fark ettiler. Los blancos’un anlamı sadece orada değil, aynı zamanda takımı sevmenin ruhudur. Real Madrid’in aldığı şey sadece bir takma ad değil, aynı zamanda bir güven, takım için büyük bir güven.
Los Blancos Nedir? Taraftarların, yukarıdaki makale ile paylaşılan adın arkasına gönderdiği anlam ve mesaj. Umarım, Los Blancos ile ilgili faydalı bilgiler, yukarıdaki güncellemenin sizi tatmin etmesini sağlayacağı anlamına gelir.

okuokubil.com

Los%2BBlancos%2Bkelimelerinin%2Barkas%25C4%25B1ndaki%2Bger%25C3%25A7ek%2Banlam%252C%2Btak%25C4%25B1m%25C4%25B1n%2Bgeleneksel%2Bg%25C3%25B6mlek%2Brengini%2Bifade%2Beder.
“Los Blancos” kelimelerinin arkasındaki gerçek anlam, takımın geleneksel gömlek rengini ifade eder.

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.