Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Karaman Yolunda Tır Buzda Kaydı Yol Kapandı.

10.01.2019
368
A+
A-
Karaman Yolunda Tır Buzda Kaydı Yol Kapandı.

Karaman Yolunda Tır Buzda Kaydı Yol Kapandı

Sabah Yine Konya Ereğli’de -9 derece soğuk ile uyandık. kahvaltı yaptıktan sonra Karamana doğru yola çıktık kara yolları temiz kar kenarlara kürenmiş ve tuz atılmıştı, her şey normal gözüküyor muhabbet ede ede yolumuza devam ediyorduk. Adana yol ayrımından Ereğli’ye yöneldiğimizde daha bir soğuk hava ile karşılaştık.

 

İlerledikçe derece eksileri çoğaltmaya başladı bir yandan da çok sert rüzgar karları kara yoluna savurmaya ve o savrulan karlarda buz tutmaya başlamıştı. Karaman tarafının biraz daha sert olacağını yolda tahmin etmemiz hiç de zor olmadı. Karamana 60 km kala yolumuzun güzergahındaki tırlar yavaş yavaş gidiyor temkinli hareket ediyorlardı Çünkü gerçekten buzlanma son derece yoğunlaşmaya başladı.

 

Bu arada bende hızımı dahada düşürdüm ilerliyorum birden uzağımdaki tırın ani hareketler yaparak savrulmasını gördüm. her şey bir anda oldu gördüğümle görmediğimin arasında kaldım. Canlı izliyordum olayı ve hatta birazda şoka mı girdim ne yaptım  anlamadım.

 

En son bu manevralardan sonra tırın şarampole yuvarlanmaktan kurtulup U çizerek yolu yandan kaplayacak şekilde durduğunu gördüm. O sırada video çekmek aklıma geldi ve videoyu çekerek yavaş yavaş tırın yanına yaklaştım şoför iyi idi yaralanacak bir kazadan Allah korudu verilmiş sadakası varmış. Ben den sonrada gelen tüm arabalar tekrar ters istikametten giderek karşı yola geçti. Ve ben Karamana gidemedim oradan Ankara’ya devam ettim. Allah böyle kazaları bir daha kimseye yaşatmasın çok zor oluyor çok zor.

Diğer Köşe Yazıları İçin TIKLAYIN

VİDEO İZLE

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.