Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Kaleci eldivenleri nasıl seçilir.

21.01.2019
537
A+
A-
Kaleci eldivenleri nasıl seçilir.

Kaleci eldivenleri nasıl seçilir.

Futbolda kaleci yeri doldurulamaz. Bu, yarışırken takımın çok önemli bir noktası. Modern futbolda, kaleci eldivenleri vazgeçilmez bir ekipmandır çünkü kalecilerin topu daha iyi yakalamalarına ve ellerini yaralanmalara karşı korumalarına yardımcı olur. Bugün dünyanın en iyi üç kaleci eldiveni nerede? 
Kaleci eldivenleri nasıl seçilir
Yukarıda bahsedildiği gibi, modern futbolda kaleci eldivenleri veya eldivenleri çok önemli bir role sahiptir. Bir dizi eldiven ile kaleci topla temas ederken daha iyi yapışma kuvveti elde edecektir, bu rakipten dönen atışlarda son derece önemlidir. Ek olarak, eldivenler oyun sırasında elleri güçlü atışlardan veya hava çarpmalarından korur.
Kaleci
Kaleci

Eldivenleri seçerken aşağıdaki noktalara dikkat edin:

Kaleci tekniğine uyan malzemeleri seçin. Şu anda 2 ana malzeme türü bulunmaktadır: gerçek deri ve sahte deri. Aradaki fark, fiyatın çok farklı olması, ancak kalitenin daima fiyat ile birlikte gelmesidir. Uygun beden kaleci eldivenlerini seçin . Doğru boyutta değilse kalecinin en iyisini oynaması zor olacaktır.
Bir eldivenin kemiği olup olmadığını seçin. Kemik eldivenleri ellerinizi daha iyi korumanıza yardımcı olacak, ancak parmaklarınızı hareketini sınırlayarak topu yakalamayı zorlaştıracak.

Uhlsport Ergonomic 360 SUPERGRIP BIONIK eldivenleri

Bu, Dünya Kupası’nın 2018 Dünya Kupası galibi, Hugo Lloris tarafından kullanılan en pahalıkaleci eldivenlerinden biridir.
Kaleci%2BEldiveni
Kaleci Eldiveni
Bu, 5 parmağın hepsinin kemiklerini koruyan bir eldiven türüdür, ancak gerekmediğini düşünüyorsanız, bu koruyucu kılıfı çıkarabilirsiniz. Ek olarak, her parmak en iyi el bağlantılarının sönümlenmesini sağlamak için dış kısımda kauçuk ile kaplanmıştır.
Bu eldivenin olağanüstü özelliği, iyi yapışma özelliğine sahip ve soyulması zor olan 4 mm kalınlığında süper yapışkan örgülü tabakadır. kullanırken eldiven Uhlsport Ergonomik 360 Supergrip Bionik, kaleci çok iyi bir havalandırma sistemi ile sıcak eli korku olmaz.

Nike GK Vapor Grip 3 eldiven

Konforu en çok Nike GK hissetmek isteyenler için Vapor Grip 3 harika bir seçim. Bu Man City Ederson tarafından kullanılan eldiven. Bu kaleci eldiveni kemiksiz bir tiptir ancak parmaklar da etrafındaki köpüklerle kısmen korunur.
110 USD fiyatla bana bu eldivenleri alabilmek için sadece profesyonel kaleci olmalı. Bununla birlikte, Prom-kalınlığında 4 mm’lik bir katmanla, topa en iyi yapışmayı artıracaktır. Kalecilerin kemiksiz eldiveni seçtiği şey budur.
Nike GK Vapor Grip 3 bilekliği elastiktir, böylece bilek boyutuna kolayca ayarlanabilir, çok rahat ve sağlamdır.

ADIDAS ACE Trans Pro NC eldivenleri

Eğer topu David De Gea gibi bir oyuncu olarak yakalamak istiyorsanız, bu harika bir seçim çünkü Manchester United kalecisi bu tür eldiven kullanıyor.
Kaleci%2Bve%2BTop
Kalecinin Kurtarış Anı
ADIDAS, bu eldiven için top hissini en üst düzeye çıkarmak için çok zaman ve teknoloji harcadı, bu nedenle kalın bir eldiven katsanız bile, duygu dolaşmış ve çok hoş değil.
ADIDAS TEKLİ ACE Trans Pro NC, çok iyi yapışabilen 3 mm kalınlığında bir Evo Zone Tech teknolojisidir. El bileği bandajları kesinliği sağlar, iyi yumuşaklık yoktur, ancak bu tip bandaj, rakip güçlü bir kuvvete sahip olduğunda yoğun maçlar için tercih olacaktır.
Yukarıda, dünyadaki en iyi kaleci eldivenlerinden 3 tanesi var . Kaleci eldivenleri vazgeçilmez bir ekipmandır, bu yüzden profesyonel bir oyun ya da tekme olsun, kaleciler yukarıdaki takım için en sağlam dayanak noktası olabilecek bir çift eldiven takmalıdır.

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.