Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Juventus Futbol Takımı Hakkında Bilmedikleriniz.

25.01.2019
1.176
A+
A-
Juventus Futbol Takımı  Hakkında Bilmedikleriniz.

Juventus Futbol Takımı  Hakkında Bilmedikleriniz.
Juventus takımını seviyor musun? Eğer bu ekibin hayranıysanız, Juventus hayranlarını tanıyor olacaksınız. Peki Juventus takımının adı ne? Juventus hayranları ne arıyor? Http://www.Okuokubil.com İle tüm bu soruların cevabını aşağıda okuyalım
 

Juventus%2Bekibi%2Bbir%25C3%25A7ok%2By%25C3%25BCksek%2Bba%25C5%259Far%25C4%25B1ya%2Bimza%2Batt%25C4%25B1
Juventus, İtalya’nın en eski futbol takımıdır

Juventus hayranları ne arıyor?
Juventus hayranlarına ne denir bilmiyor musunuz? O zaman Juventus, İtalya’nın en eski futbol takımı olarak biliniyor. Bu, bu toprağın birçok başarısını yaratan kulüp. Peki Juventus nedir? Juventus, meraklı olan ve bu takım adının anlamını bilmek isteyen bir şey anlamına gelir. Juventus gençlik anlamına gelir, bu Latincedir.
Juventus Futbol Kulübü’nün Juve’ye kısa olduğu söyleniyor. 3 Avrupa futbol kupasını kazanan ilk kulüp Kupa C1, C2 ve C3’tür. Kulüp çok fazla beğeni topladı ve yalnızca yerli hayranları değil, aynı zamanda dünyadaki hayranları da çok sevdi.
Juventus FC, Juventus futbol hayranı kulübünün adıdır. FC Juventus 1 Kasım 1897’de kuruldu. Juventus taraftarları ne diyor? Bu FC özel bir isim “yaşlı bayan” olarak seçildi. Dinlerken, güzel ve çok eşsiz.
FC’nin genel merkezinin Torino’da olduğu biliniyor, Juventus FC’nin eski evi Stadio delle Alpi. Şu anda stadyuma 41.000 sandalyeyle Juventus Arenası deniyor. O zamandan beri Juventus kulübünün büyük bir hayran kitlesine sahip olduğu görülüyor.
Juventus’un henüz adlandırıldığını biliyor musunuz? Yaşlı kadın (La Vecchia Signora) veya siyah ve beyaz (Bianconeri), zebra, Juventus hayranlarının takma adlarıdır. Birçok insan FC’nin Juventus takımının neden böyle bir isim olduğunu merak edecek. Bu adın hepsinin bir nedeni olduğu söylenebilir. Juventus, geleneksel kıyafetleriyle ünlü bir İtalyan klübüdür.
Ülkeye büyük anlam kazandırmak ve kulübe dikkatini çekmek için, FC Juventus bu süper sevimli ismi aldı. Bu isim kısmen ünlü İtalyan kıyafeti ile ilişkili. Bu isimden bahsederken, herkes Juventus Kulübü’nü ve aynı zamanda ekibi doğuran İtalyan toprağını bilir.
Bu isimde, sadece bir kez duymak dinleyicide derin bir etki bırakacağı söylenebilir. Bu aynı zamanda Juventus FC’sinin bu kulübe verdiği şeylerden biri.
Böylece, Juventus ekibinin yukarıdaki bölümde paylaştığı gruba seçildi. Takıma olan sevgimi göstermek için bu ismi unutma.
Juventus Kulübü C1’i kaç kez kazandı?

Şampiyonlar Ligi turnuvası takımlar arasında büyük bir turnuvadır. Bu, birçok kulübün katıldığı ve büyük başarılar elde ettiği bir yarışmadır. Juventus, 1985 ve 1996’da iki kez Şampiyonlar Ligi Kupasını kazandı. İkincisi ise 1973, 1983, 1997, 1998, 2003, 2015 ve 2017’de 7 kez oldu.
Sonuçlar tablosuna bakarak, Juventus ekibinin birçok yüksek başarı elde ettiğini görebiliyoruz. Şampiyonun, masadaki düşük pozisyonda durduğu birkaç kez olmasına rağmen, ikinci ziyaret sayısı, Real Madrid’den 12 kat fazla kaldı.
 

Juventus%252C%2B%25C4%25B0talya%2527n%25C4%25B1n%2Ben%2Beski%2Bfutbol%2Btak%25C4%25B1m%25C4%25B1d%25C4%25B1r
Juventus ekibi birçok yüksek başarıya imza attı

Oradan, ekibin birçok hevesli yeteneğe sahip olduğunu görebiliriz. Yetenekli bir antrenörle, güzel ve çekici oyuncuları eğitti. Juventus’un geçmişte elde ettiği başarıları inkar etmek mümkün değil.
Şampiyonlar Ligi’ne ek olarak, Juventus futbol kulübü de büyük turnuvalarda çok sayıda yarışmaya katılıyor. Bu kulübün bıraktığı başarılar hayranları sevdirdi.
Okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.