Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Dandini Dandini Dastana Ninni dinle.

25.01.2019
1.582
A+
A-
Dandini Dandini Dastana Ninni dinle.

Dandini Dandini Dastana Ninni dinle.

Cocukluğumuzda dinlediğimiz ve huzurla uyuduğumuz bir müziğin unutulmaz namelerini hale aklımdan çıkaramıyorum. bu müzikle ve huzurla büyüyüp yetişen tüm çocuklar, sanırım içinde şevkat ve merhamet taşıyarak büyümüşlerdir. Çünkü onlarla igilenen kucaklarına alıp seven ve onlara dandini dandini dastana diye başlayarak uyutmaya çalışan bir melek gibi annelerin elinde büyümüşlerdir.

Bu şefkat ve ilgiyle büyüyen çocukların neslinden geliyorum. Şimdi bakıyorum bazı annelere de ilgisiz, alakasız daha dandini dandini dastana ne olduğunu bilmiyor. Demekki onu dandini dandini dastana mırıltısıyla bir büyüteni olmamış. Şimdi çocuklarııza daha iyi ilgi gösteren annelerden olun. Onları sevin yalnız olmadıklarını hissettirin, merhamet ve sevgi tohumları ile çocukları büyütün. Tüm anneler bir melektir. Melek olmamayı seçen annelerden kimseye nasip eyleme Allahım.

Aşağıda dandini dandini dastana videosu vardır. Bu huzur dolu sesle çocuğunuzu uyutmaya çalışın derim. Belki de bir sihir vardır bilemeyiz.

Diğer Fıkra ve Hikayeler Bölümü İçin TIKLAYINIZ

Çocuklarınız için ninni dinletiniz. İyi uykular.

 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.