Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Bolton Erdoğan’ın Muhatabımı?

08.01.2019
274
A+
A-
Bolton Erdoğan’ın Muhatabımı?

Bolton Erdoğan’ın Muhatabımı?

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Danışmanı John Bolton Bugün Türkiye’de Temaslarda Bulundu. Daha önce Türkiye için hadsiz konuşmalar sarfeden her defasında Cumhur başkanımıza iftiralar atan bu zat bugün Erdoğan ile görüşme umudu içerisindeymiş. Çok beklersin çok sen önce insan ol teröristlere kucak açma geçmişi şanla zaferle dolu dolu olan bir milletin yanında olmaya bak. Lafa gelince Türkiye çok iyi bir müttefik içraata gelince Türkiyeyi yok say. Bu planlarınız hiç bir zaman tutmadı bundan sonrada inşallah tutmayacaktır. Aslında Erdoğan bu Bolton ile konuşmayarak tüm ülkeyi sevindirdi. Peki bu Bolton kimdir ve Türkiye için ne demiştir?
Bolton Trump’ın duruşunun Türkiye’nin Kürtleri öldürmeyebileceği ve Amerika’nın geri çekilmesinin bu konuda anlaşma olmadan gerçekleşmeyeceği şeklinde olduğunu kaydetti.
ohn Bolton, Trump’ın Türkiye’nin Kürtleri öldürmesine izin vermeyeceğini açıkça belli ettiğini söyledi.

John%2BBolton%2B.
John Bolton

Geçmiş senelere gittiğimizde ise 15 Temmuz Kakışmasının başarılı olacağını söylemişti. İçinde bu nefret dolu söylemelri ile Türkiye’ye geleceksin birde o ülkenin cumhurbaşkanı ile görüşmeyi talep edeceksin. Vay uyanık vay. Bugün Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın ile görüşüp ülkesine döndü.
Okuokubil.com

John%2BBolton
ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Danışmanı John Bolton

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.