Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Bilardo Masası ve Bilardo Hakkında En Güzel Bilgiler.

25.01.2019
1.306
A+
A-
Bilardo Masası ve  Bilardo Hakkında En Güzel Bilgiler.

Bilardo Masası ve  Bilardo Hakkında En Güzel Bilgiler.

Bilardo%2BMasas%25C4%25B1
Bilardo Masası

Bilardo, bilardo olarak da bilinir, dünya çapında popüler bir spordur. Diğer birçok spor gibi, bilardo da binlerce yıl önce bir oluşum ve gelişim sürecinden geçti. Eğer bir bira aşığıysanız ve cihazınızdaki en iyi bilardo resimlerini bulmak istiyorsanız, aşağıdaki makaleyi Worldbandy-2011’e atlayın !
En yetenekli bilardo görüntülerinin sentezi
Yetenekli bilardoları yenebilmek için kalıcı bir eğitim sürecinden geçmeniz gerekir. Bu disiplinde yeni olanlar için, bilardo ağacı düzeninin özelliklerine odaklanmanız gerekir.
Ayrıca tablonun pürüzsüzlüğünü, düzlüğünü ve bandın sıçramasını gözlemlemeniz gerekir. Topun çalışma hızı aynı zamanda performansınızı da belirler. Düzenli olarak bilardo resimlerini izlemek, kasları, topları, kurdeleleri ve masaları tanımanıza yardımcı olacaktır.
Bilardo oynarken, kazanma ihtimali yüksek olan bilyalı yatakları seçmelisiniz. Oynamaya başlamadan önce, ellerinizi ve ayaklarınızı çalıştırmaya ve vücudunuzu ısıtmaya dikkat etmeniz gerekir. Ayrıca en doğru atışları yapabilmeniz için top ve masa hakkında bilgi edinmeniz gerekir.
İyiliğe girerseniz, güven yaratacaktır. Bu nedenle, başından itibaren karmaşık ve oldukça teknik darbeleri sınırlamanız gerekir.
Belli bir süreden sonra ellerinize alışabilir ve buz, toplar ve toplar hakkında iyi hissedebilirsiniz. O zaman, cilalı atışlar atmalısınız, daha fazla tekniği birleştirmelisiniz.
Özellikle, topu daha fazla puan almak için ayarlamalısınız. Bu konuyla ilgileniyorsanız, bilardo masası resimlerini derhal cihazınıza indirin.
Her gün bilardo resimlerini izlemek, yeteneklerinizi ve deneyiminizi geliştirmenin bir yoludur.
Kaçıramayacağın en güzel bilardo masası bilgileri.
Hit bilardo gençler ve orta yaşlılar arasında çok popüler. Bilardo masasındaki anlar, stres atmanıza, yorgunluğunuzu gidermenize ve bu konudaki tutkunuzu tatmin etmenize yardımcı olabilir.
Basit ve kullanışlı bir oyun yöntemiyle, her gün oynayabileceğiniz bir bilardo masası da evinizde kurabilirsiniz. En etkileyici masayı seçebilmeniz için bilardo masasının resmini dikkatlice izlemeniz gerekir. Bilardo resimlerine bakarsanız, piyasada birçok farklı bilardo masası türü olduğunu görebilirsiniz.
İhtiyaçlarınıza bağlı olarak, en uygun masa tipini seçebilirsiniz. Bilardo masası gibi ana türleri içerir: havuz, karambol, bilardo masası, ağ torbalı bilardo masası, bilardo masası …
 

Bilardo%2BOyuncusu
Bilardo Oyuncusu

Masalar, her eğlence alanına uygun birçok farklı boyutta tasarlanmıştır. Evdeki bir yere koymak için bilardo masası satın almak istiyorsanız, 8 ila 9 feet büyüklüğünü seçmelisiniz.
Ek olarak, masa yüzeylerinin ve masa malzemelerinin kalitesine dikkat etmek gerekir. Bilardo masaları kesinlikle düz olmalı engebeli olmamalıdır.
Tablolar, minimum 2.54 cm kalınlığında doğal taşlardan monte edilmiştir. Bu, standart bir bilardo masasının hava koşullarındaki değişikliklere dayanabilmesi için zorunlu bir gerekliliktir.
Hata uzunluğunun uçları 0,04 mm’yi, genişlik ise 0,02 mm’yi geçmez. Masaya 90kg ağırlığında bir nesneyi yerleştirirken, 7 mm’den fazla saptırmayın.
Gördüğünüz bilardo görüntüsünü gözlemleyin, masa üstünde her zaman bir ana yün bileşeni olan bir bezle kaplanır. Bu kumaş topun yuvarlanma hızını etkilemeyecek şekilde düzgün bir şekilde hizalanmalıdır.
En standart kaplanmış kumaşın oranı,% 75 yün ve% 25 naylonla karıştırılır. Ek olarak, bu sınıfta yüzerken suyun standart gereklilikleri karşılamak için yüzmesi gerekir.
Top sık sık çarpılır ve kaliteli bir top seçmeniz gerekir. Topun yontulması ve çatlaması halinde, darbelerin etkisini etkileyecektir. Net kökenli oyun oynamayı seçmelisiniz.
Çekim yaparken doğruluk sağlamak için yurt dışından ithal edilen top türünü seçmek en iyisidir. Çok düşük dayanıklılığı, kirli olması, talaşlanması kolay, net bir kökeni olmayan topları kullanmamalısınız …
Ayrıca gerektiğinde kolayca değiştirilebilmesi için bilardo aletlerinizi evde donatmanız gerekir.
Okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.