Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Beşiktaş’ta Quaresma’nın yerine Antonio Candreva’mı geliyor.

26.01.2019
1.312
A+
A-
Beşiktaş’ta Quaresma’nın yerine Antonio Candreva’mı geliyor.

Beşiktaş’ta Quaresma’nın yerine Antonio Candreva’mı geliyor.
Beşiktaş’ın Interli Antonio Candreva’nın menajeri Federico Pastorello ile masaya oturduğu İtalyan basınına yansıdı.
Ricardo Quaresma ile yolları ayırmaya hazırlanan Beşiktaş’ın, Inter’in tecrübeli sağ açığı Antonio Candreva’nın transferi için menajeriyle görüştüğü öne sürüldü.
İtalyan basınında yer alan habere göre; Beşiktaş, Antonio Candreva’nın menajeri Federico Pastorello ile transferin durumuna ilişkin fikir alışverişinde bulundu. Pastorello’nun da Inter’in Candreva’ya kulüp bulması yönünde kararını bildirdiği, bunun üzerine çeşitli kulüplerle görüştüklerini ilettiği yazıldı.
QuaresmaBeşiktaş’ın henüz Inter ile hiç görüşmediği ve resmi bir teklif iletmediği, bonservis ve maaşla ilgili Pastorello’dan gelecek yanıta göre hareket edeceği kaydedildi.
FENERBAHÇE’NİN TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRDİ
Antonio Candreva ile ilgilenen kulüpler arasında Genoa, Torino, Parma ve Bologna’nın da bulunduğu belirtilirken, İtalyan yıldızın ara transfer döneminin başında Fenerbahçe’yi reddettiğinin de altı çizildi.
Quaresma
Quaresma
2016/2017 sezonu başında 22 milyon euroluk bonservisiyle Lazio’dan transfer edilen Candreva bu sezon 13 maçta 3 gol 1 asistlik performans sergiledi.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.